Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Laat nu hier uw proefschrift drukken!

Voor een proefschrift drukken in Rotterdam bent u bij www.proefschriftenprinten.nl op de juiste plek. Een proefschrift wordt vaak door promovendi uitgevoerd en is een wetenschappelijke thesis. Dit proefschrift bevat nogal wat bladzijdes en wilt u vast graag met een mooie kaft laten drukken. Dit regelt proefschriftenprinten.nl voor u. Bij ons krijgt u daarnaast nog verschillende mogelijkheden om er een persoonlijke draai aan te geven of uw voorkeuren door te geven. U kunt namelijk de lay-out, het ontwerp, de digitale opties en de omslag bepalen. De grafische ontwerpers maken uw proefschrift tot een professionele uitgave en vervolgens wordt uw proefschrift gedrukt.

Proefschrift drukken in verschillende groottes

Bij ons kunt u kiezen voor een kleine en grote oplage. Op onze website www.proefschriftenprinten.nl kunt u reeds gedrukte oplages bekijken om zodoende een impressie te krijgen van onze werkwijze. We zorgen er altijd voor dat uw proefschrift er netjes uitziet, maar u kunt natuurlijk ook uw persoonlijke voorkeuren aan ons doorgeven. Dit kan dus bijvoorbeeld de lay-out of de omslag betreffen. Het enige wat u hoeft te doen is ons de tekst en het beeldmateriaal te leveren. Vervolgens zullen wij er een ontwerp en boekenlegger van maken. Mocht u niet tevreden zijn, of wilt u gewoon enkele dingen aanpassen, dan kunt u bijvoorbeeld meebeslissen over de kleur, stijl en positie van de tekst. Daarna zult u een digitale eerste versie ontvangen. Bovendien is er nog de mogelijkheid om onze ontwerpers in het echt te spreken om uw persoonlijke voorkeuren aan hen door te geven. Onze ontwerpen zijn altijd uniek en hiermee geeft u ook uw persoonlijke visitekaartje af. 

Woont of werkt u enigszins uit de richting? Geen probleem!

Wij komen namelijk graag naar u toe! Bij interesse in het proefschrift drukken, kunt u contact met ons opnemen om enkele voorbeelden van proefschriften te bekijken om een impressie te krijgen. Wij zijn daarnaast partners van verschillende universiteiten, dus de mogelijkheid ligt er ook om daar af te spreken. U kunt natuurlijk ook nog een vrijblijvende offerte aan te vragen om meer inzicht te krijgen in de kosten. Ga dus snel naar www.proefschriftenprinten.nl en laat uw proefschrift bij ons drukken!