Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Opslagman, de man voor een passende opslagruimte!

Opslagman is de man als u op zoek bent naar een passende opslagruimte. Met onze centrale locaties in Diemen, Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal en Amerongen zijn wij een bekend concept geworden in heel Nederland. Bij ons huurt u opslagruimtes tegen de allerlaagste prijs. Deze lage prijs heeft absoluut geen invloed op de kwaliteit van de ruimtes. Integendeel, bij ons huurt u droge, verwarmde ruimtes die 7 dagen per week bereikbaar zijn. 

Service en kwaliteit

Als u kiest voor Opslagman dan kiest u voor service en kwaliteit. Heeft u vragen over de grootte van de boxen, prijzen en nog veel meer zaken dan kunt u deze allereerst op onze klantvriendelijk ingerichte website vinden.  U heeft in een mum van tijd de informatie gevonden die u nodig heeft. Komt u er allemaal niet meer uit dan zijn onze medewerkers dagelijks telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en vrijblijvend advies. Met de service van Opslagman zorgen wij er ook voor dat u zonder zorgen kunt verhuizen. Voor een complete ophaalservice bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn wij voorzien van verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen al uw spullen naar de opslagruimte kunt vervoeren. Deze opslagruimte is voorzien van een beveiligingssysteem, verwarming en uiteraard lekvrij. U kunt uw spullen hier veilig bewaren zonder bang te zijn voor dieven of ongedierte. 

Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Wat opslagman al jaren tot zo’n groot succes maakt is de snelheid waar wij mee werken en onze flexibiliteit, waardoor het verhuren zo veel gemakkelijker gaat. Wij verhuren de boxen online, waardoor wij de administratie razendsnel afgerond kunnen hebben. Door de lage administratiekosten zijn onze ruimtes goed betaalbaar en een stuk lager dan die van onze concurrenten. Lijkt zo’n goedkope, kwalitatieve opslagruimte u wel wat? Huur online de ruimte. Wilt u graag de ruimte van te voren bezichtigen? Dat kan, neem telefonisch contact met ons op. Dan maken wij een afspraak met u. Dan kunt u met eigen ogen zien dat het niet te mooi is om waar te zijn!