Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

De beste telefoonservice van heel Nederland

Als je op zoek bent naar een goedkope telefoonservice voor jouw bedrijf, dan ben je zeker hier aan het juiste adres. Want antwoordservice.nu is het beste telefoonservice bedrijf waarvan je zeker weet dat er nooit ruis of problemen zullen ontstaan in je bedrijf qua communicatie. Maar wat bieden ze allemaal aan voor u en wat kunt u verder van hun verwachten. In deze blog lees je daar meer over.

Telefoonservice waar je op kan rekenen

Telefoonservice van Free Voice biedt uw bedrijf verschillende mogelijkheden aan waar u uit kan kiezen. De meeste klanten kiezen vooral het pakket waarbij uw antwoordapparaat gedaan wordt door Free Voice en dat u daar zich geen zorgen meer over te maken. Bovendien is het ook de mogelijkheid om een van de medewerkers van Free Voice bij u in dienst te nemen, zodat zij al uw telefoontjes aanneemt en deze verwerkt voor u. Daarnaast maken ze een gehele lijst met gemiste oproepen en daarvan de klanten die hebben gebeld zodat u precies weet met wie jij terug moet bellen en waar ze naar vroegen.

‘Fijn bedrijf en klantvriendelijk’

‘Sinds ik de service van Free Voice heb genomen gaat de communicatie tussen ons bedrijf en de klanten stukken beter. In het begin moesten wel even wennen aan het nieuwe systeem maar uiteindelijk is alles soepel gaan lopen. We kregen zelfs complimenten van klanten die onze nieuwe manier van communiceren via de telefoon erg prettig vonden. het was veel sneller dan vroeger en ze verstaan ons veel beter via de telefoon. Kortom, echt een aanrader om de telefoonservice van Free Voice aan te schaffen voor jouw bedrijf als je jouw communicatie wilt verbeteren. Zonder hen had ik dit nooit kunnen bereiken en ik blijf het voorlopig nog flink gebruiken.

Probeer het zelf

Wil jij ook de service van Free Voice uitproberen voor een proefperiode om te kijken of het iets is voor jouw bedrijf? Bekijk dan de website van Free Voice via www.antwoordservice.nu voor meer informatie over hun diensten en om een proefperiode aan te vragen via de website van hen.

Gerelateerde artikelen

Alles goed te volgen met GPS

Donker Media: voor een animatie video op maat

Een webcam schuifje voor op elk apparaat!