Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Stap voor stap je product ontwikkelen bij HSV TMP

Dankzij de professionals van HSV TMP heb ik een super product kunnen ontwikkelen dat echt nu een mega hit is. Het product heb ik vorig jaar ruw op papier getekend en hiermee ben ik naar HSV TMP gegaan om het samen verder te ontwikkelen. Ze zagen meteen dat er een hoop moest gebeuren maar ze vonden het idee ook echt een gat in de markt als het af is. Daarom wilde ze mij helpen met begeleiden van dit traject en me zo goed mogelijk proberen te helpen om dit product te realiseren.

Professionele experts bij HSV TMP

Het ontwikkeltraject begon bij HSV TMP met een vergadering om meer te weten te komen over het product zelf. Daaruit zou een team verder gaan met technische tekeningen en andere bepaalde schetsen om het product zo goed mogelijk te realiseren op papier. Tussen die schetsen door wordt er of en toe een meeting gepland waar ik weer mag komen en eventuele aanpassingen of feedback kan geven over het product en die veranderen ze dan weer. Als de definitieve schetsen klaar zijn en een go hebben gekregen van mij, dan gaan we door naar het productieproces. Daar begint het gehele proces van het maken van het product. Zelf mocht ik daar aanwezig zijn, met iemand die daar ook werkte, en het was geweldig om dat met eigen ogen te mogen meemaken.

Product klaar voor de markt

Nadat de eerste ronde van productie klaar was mocht ik even het product in mijn handen houden. Op dat moment wist ik gewoon dat het echt een goed product was en dat deze snel zou worden verkocht. Dit bleek ook zo te zijn, want ik moest meteen bij HSV TMP meer voorraden bestellen, omdat het product zeker een hit was. Dankzij HSV TMP heb ik een super product en een goede samenwerkingsband opgebouwd.

Contact

Wilt u meer weten over de geweldige diensten van HSV TMP? Bekijk dan de website van HSV TMP voor meer informatie hierover en maak meteen een afspraak om uw product zo mooi en goed mogelijk te laten ontwikkelen.