Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Een BTC scooter bij Polderscooter

Wij bieden u een breed scala modellen BTC scooters. Dit merk biedt veel verschillende merken aan, zo is er voor iedereen iets! Deze vervoersmiddelen zijn in het bijzonder zeer geschikt voor woon-werkverkeer, een ritje naar school, voor de boodschappen of om gewoon te toeren in de omgeving.

BTC scooter Nederland

BTC Scooter is het Nederlandse merk dat intussen al meer dan 10 jaar actief is op zowel de nationale als internationale markt. Er is een groot scala aan betaalbare modellen, van sportief tot retro, die allemaal geheel voldoen aan de Europese eisen. Bij Polderscooter in Flevoland bent u verzekerd van een goede service, ook na aankoop van uw vervoersmiddel. Met een jong en dynamisch team kunnen wij u helpen met advies op maat.

Nieuw en retro

Wij hebben flitsende nieuwe modellen, maar als u meer houdt van de retro-stijl hebben wij ook een mooi model. De BTC old classic scooter krijgt zijn klassieke uitstraling door de vele chroom accenten. Dit model is licht, zeer wendbaar en erg zuinig. U kunt dit model als snor- of bromscooter krijgen in verschillende kleuren. Ook leasen is een mogelijkheid bij Polderscooter. Hier kunt u ook meteen een proefrit maken.

Kopen of leasen

Bij Polderscooter staan vakmanschap, een goede service en scherpe prijzen hoog in het vaandel. Wilt u graag een nieuwe scooter aanschaffen, maar beschikt u op dit moment niet over het benodigde budget? Dan is leasen de oplossing. Leasen is een manier waarbij u uw vervoersmiddel in termijnen afbetaalt, maar al wel volledig eigenaar bent. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden rondom leasen. Naast de aanschaf, bent u ook voor het onderhoud bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs zijn al jaren gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en schadeherstel. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u echte schade en houdt u uw vervoersmiddel in goede staat. Kijk voor alle mogelijkheden op het gebied van aanschaf, leasen en onderhoud op onze website. Wij staan u ook graag te woord in onze showroom in Dronten, de grootste in de regio Lelystad, Almere, Dronten, Putten, Harderwijk, Nunspeet en Kampen.