Enovate internetmarketing
Image default
Aanbiedingen

Web-tuning. 10 tips voor reissites!

professionele website

Is het mogelijk om niet alleen tijdens deze periode te rusten? Ik vroeg me af wat reisorganisaties te bieden hebben. Ik geef eerlijk toe dat veel vakantiebestemmingen me van streek maken. Banaal ontwerp, gebrek aan eigen chips. Over het algemeen zo’n saaie sfeer. Er was een gevoel dat ze allemaal klonen van elkaar waren.

Sectie “Services”

Wees duidelijk en specifiek over de diensten die uw bedrijf levert. Competente inhoud + winstgevende presentatie zorgen voor een constante stroom klanten.

Thomas Edison:

“Als je met geweldige ideeën wilt komen, weet dan dat je de beste kunt lenen.”

Wauw effect

De eerste pagina moet op het eerste gezicht opvallen door zijn originaliteit. Ik hoop dat iedereen zich de regel herinnert volgens welke de mening van een bezoeker in 10 seconden wordt gevormd? Nadat hij de site is binnengegaan en de eerste pagina heeft gezien, zou de klant op vakantie willen gaan. Het is logisch om een ​​mooi beeld weer te geven dat de gewenste gedachten zal inspireren.

Panoramische beelden

Alles is hier eenvoudig: grote, heldere foto’s worden nooit overbodig.

Interactieve kaart

Stel je voor hoe cool het zou zijn als je, door naar de site te gaan, een kaart zou kunnen openen, het gewenste land zou kunnen selecteren en de adressen van hotels, restaurants en rustplaatsen zou kunnen zien. Maak een kaart die opent, zodat elke toerist zijn vakantie van tevoren kan plannen, begrijpend waar hij heen gaat om te winkelen, welk theater of welke pub hij zal kiezen. Door de interessante categorieën te kiezen, kunt u hun locatie achterhalen.

Visuele effecten

Oproep tot actie als track

Wie zei dat je helemaal onderaan de pagina geen call-to-action kunt plaatsen? Dat kan, als je dit correct aanpakt. Bijvoorbeeld, zoals ze deden op de VisitBrasil.com-website, waarbij ze een pad legden vanaf een lichtlijn, waarna de bezoeker uiteindelijk de finishlijn bereikt – de “bestellen” -knop.

Visualisatie van transporttijden

Maak een functie waarmee de reiziger de volgende vlucht kan selecteren door zijn locatie op te geven.

Grote achtergrondvideo

Video is een krachtig hulpmiddel voor impact. Plaats een enorme achtergrondvideo op de startpagina die zeker de aandacht van de bezoeker zal trekken, uw karakter en geest aan hen zal overbrengen. Het belangrijkste is dat de video de deken niet over zichzelf sleept. Het moet uw communicatie aanvullen en de uitvoering van een actie beïnvloeden, dat wil zeggen een bestelling / boeking. Een voorbeeld van het plaatsen van een achtergrondvideo op dezelfde reissite TravelBelize.

De mogelijkheid om foto’s uit te breiden naar volledig scherm

Op de reissite van Ierland kun je genieten van de grootformaat afbeeldingen. De site heeft een functie om over te schakelen naar een modus waarin de afbeelding op volledig scherm wordt weergegeven. Het is inderdaad fascinerend.

Kalender met data van interessante evenementen

Zodat de toerist geen kostbare minuten verspilt aan het zoeken naar “waar te gaan in de avond” – zorg hiervoor. Dien de informatie in de vorm van een kalender in: ik kies de juiste datum, de bezoeker kan zich vertrouwd maken met de lijst met aankomende evenementen en hij zal beslissen waar hij heen gaat.

Dat is alles voor vandaag.

https://www.webdeveloper.today/2020/12/

 

https://webdevelopmentapp.com/nl/about-us.html