Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Val op met lichtbakken

Heeft u een eigen bedrijf maar wilt u iets meer opvallen met uw bedrijf, in bijvoorbeeld een drukke straat of langs de kant van de weg. Hier zijn verschillende opties voor, zoals het gebruik maken van lichtbakken zorgt voor een goede verlichting. Hierdoor trekt uw bedrijf in ieder geval de aandacht. Nu is het wel belangrijk om dit op een goede manier aan te pakken, want een te felle lichtbak kan weer zorgen voor irritatie. Kies daarom niet zomaar een lichtbak, maar zorg er voor dat het precies past bij wat u wilt uitstralen met uw bedrijf.

Waar hang jij de lichtbakken?

Heeft u al enig idee waar de lichtbak moet komen? Dit is namelijk een zeer belangrijke keuze. Reclame moet namelijk niet als irritant bevonden worden. Kies er bijvoorbeeld voor om de lichtbakken aan de gevel te hangen, maar rechts of lichts aan het gebouw kan natuurlijk ook. Dit heeft natuurlijk ook te maken met het gebouw van uw bedrijf. Waar is er plek voor een mooie lichtbak die mensen naar binnen trekt, of in ieder geval ervoor zorgt dat de neem een stuk bekender wordt. Bij Bosman Reklame kunt u terecht voor lichtbakken. Lichtbakken zijn is in verschillende soorten, zoals de enkelzijdige lichtbakken, dubbelzijdige uitsteek bakken, specials in verschillende vormen, vrijstaande bakken en lichtbakken voor onder een luifel. Welke kiest u?

Alle opties

Zoals u leest zijn er dus verschillende opties beschikbaar. Heeft u daarom al enig idee? Bedenk daarom waar u de lichtbakken wilt hangen en wat het uiterlijk moet zijn. Het beeld- en tekstgedeelte van de bakken bestaat uit een ongeveer 4 mm dik gegoten acrylaat. De specialisten van Bosman Reklame kunnen in ieder geval de bakken tegen verschillende ondergronden monteren, dus dat is verder geen probleem. De bakken zijn in principe verkrijgbaar in het grijs. Liever een andere kleur? Dan kun u gewoon kiezen uit de RAL-kleuren.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij Bosman Reklame? Bezoek dan even de website om meer informatie in te lezen. Bij vragen kunt u contact opnemen met de specialisten van Bosman Reklame. Zij staan u namelijk graag te woord.

https://www.bosmanreklame.com/