Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Schouten-Advocaten, uw advocaat in Driebergen

Schouten-Advocaten kan ook uw advocaat in Driebergen worden op het gebied van privacy en dataprotectie. Al meer dan 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in dit gebied, zowel in Nederland als daarbuiten. Tegenwoordig kan geen enkel bedrijf meer zonder. Bijna elk bedrijf krijgt met enige regelmaat te maken met verschillende vraagstukken op het gebied van dataprotectie en privacy. Bij ons kunt u terecht voor advies voor de dagelijkse bedrijfspraktijk.

Waarom een advocaat in Driebergen

Een nieuwe advocaat vindt u in Driebergen. Wij hebben toonaangevende expert op het gebied van privacy en dataprotectie in dienst. De advisering in de AVG rechtspraktijk van Schouten-Advocaten is kort en krachtig. Geen onnodige adviezen. De belangen van onze cliënten staan voor ons centraal. Samen met de cliënt besteden wij nadrukkelijke aandacht aan het voorkomen van AVG overdaad, het realiseren van Unique Selling Points en het meten van wat de AVG aanpak concreet oplevert.

Praktische kwetsbaarheidsanalyse

Wilt u ook graag weten welke juridische AVG risico’s uw bedrijf loopt of wilt u weten hoe hoog uw boete risico’s op dit moment zijn als bedrijf of organisatie? Op basis van onze AVG kwetsbaarheidsanalyse visualiseren wij voor u in een oogopslag alle risico’s. Onze aanpak is vooral interessant voor bedrijven en organisaties, omdat wij u meteen adviseren wat uw onderneming kan veranderen. Wij stellen hierbij altijd onze cliënten centraal. De advisering van Schouten-Advocaten wordt dan ook niet voor niets zeer gewaardeerd door haar cliënten.

Deskundige oplossingen

Bij Schouten-Advocaten houden wij ons bezig met de implementatie van privacy verplichtingen voor bedrijven. Wij hebben ruime ervaring opgedaan bij diverse grote bedrijven en publieke instellingen. Daarnaast leveren wij ook regelmatig second opinions over te treffen of reeds getroffen AVG maatregelen. Wanneer u bijvoorbeeld onzeker bent over het advies dat u elders heeft ingewonnen, kunt u bij ons terecht voor een helder geformuleerde tweede opinie. Kijk op onze website voor onze andere expertises of vraag een gratis probleemanalyse aan. Op onze website vind u ook onze contactgegevens. Wij zijn goed bereikbaar en vinden het belangrijk om laagdrempelig te blijven. U kunt dus ook bellen of langskomen. Wij zijn goed bereikbaar in ons advocatenkantoor in Driebergen.