Enovate internetmarketing
Image default
Banen en opleidingen

Informatiemanager management en onderhoud

Informatiemanager management en onderhoud

Met de komst van de omgevingswet is de digitale verwittiging over de fysieke milieu binnenkort op één plek te vinden. Als informatiemanager heb jij hierin een kritiek aandeel. Wil jij zorgen dat de data van waterschap rivierenland actueel, volledig en structureel nauwkeurig is?

Over jouw team

Operationeel peilbeheer en gestructureerd beheer en onderhoud aan de watergangen, dijken, wegbermen en terreinen : dat is de taak van de eenheid beheer en onderhoud. Wij zijn toerekeningsvatbaar voor de instandhouding van het waterhuishoudkundige stelsel binnenshuis het gevarieerde werkgebied van waterschap rivierenland. Beheer en onderhoud bestaat uit ongeveer 120 medewerkers, onderverdeeld in 7 teams. We werken vanuit het hoofdzetel in tiel, maar ook bij de verscheidene rayons in het waterschapsgebied. Jij vormen deel uit van het onderdeel bedrijfsbureau en support van de eenheid, een sociaal team van 20 mensen dat alle bedrijfsvoeringprocessen ondersteunt. We vervullen binnenshuis het onderdeel bedrijfsbureau en support verscheidene banen ( van het secretariaat tot opleidingen ), maar bezitten één ding minus : met een open en flexibele geest gaan we immer voor een mooi uitslag.

Over jouw werk

Waterschap rivierenland bereidt zich voor op de omgevingswet, die per 1 januari 2021 van kapitaal gaat. fundamenteel onderdeel is het omgevingsloket, waar digitale inlichting over de fysieke milieu van alle overheden samenkomt. hiermee wordt voor gemeenschap, bedrijven en andere initiatiefnemers met één druk op de knop inzichtelijk welke regels in een landstreek gelden en of er plannen in de milieu zijn toegestaan. dat betekent dat de informatiehuishouding van waterschap rivierenland volledig en structureel op orde moet zijn. voor jou als informatiemanager toezicht en onderhoud ligt de uitdagingen bij ons dan ook voor het oprapen! Jij speelt een belangrijke rol in de aanlevering en het toezicht van juiste, actuele, volledige en passende inlichting voor het digitaal systeem omgevingswet. zodat de mensen in ons werkgebied vooruit kunnen, van de aannemers die onderhoud doen tot inwoners die een boeteoplegging wensen aanvragen. hierbij ben je met name gehouden voor de werkgebieden manieren, natuurvriendelijke oevers en vaarwegbeheer.

Ons aanbod

Een fulltime baan als informatiemanager toezicht en onderhoud voor 36 uur per week bij een dynamische organisatie. Voorts bieden wij : een honorarium tussen € 3. 599, – en € 5. 045, – bruto per periode ( schelp 11 ). Je exacte honorarium afwegen we aan de hand van content en ervaring. Om te opstarten een jaarcontract en bij goed functioneren een vaste aanstelling. De mogelijkheid om zelf je tijd in te porties en soms thuis te werken. Een goede pensioenregeling. Een individueel keuzebudget ( ikb ) ter waarde van 20 % van je honorarium ( alleen vakantiegeld en eindejaarsuitkering ). Het ikb kun je voor verscheidene doelen verwedden, zoals verlof. Reiskostenvergoeding. Een persoonlijk voetbeen begroting ( pbb ) van € 5. 000, – voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Als informatiemanager management en onderhoud : breng jij in beeld aan welke data behoefte is door te beraadslagen met relevante partijen in de lijf, zoals collega-informatiemanagers, programmanagers, toezichthouders, gegevenseigenaren, opzichters en informatiespecialisten ; vertaal jij deze informatiebehoefte naar ( verbeter ) projecten om de informatiehuishouding te optimaliseren, waarbij je ook rekening houdt met spullen als de toerusting uitvoeringscapaciteit en leveringsafspraken ; coördineer en begeleid je de ( verbeter ) projecten, waarbij je innig contact hebt met de informatiespecialisten en gis-specialisten in het waterschap ; heb je integraal inzicht in het procedure van het ontstaan tot de ontsluiting van gegevens, en kun je daarop monitoren ; volg jij de laatste trends en ontwikkelingen in de informatievoorziening op de voet en zorg je dat ze een plek krijgen in de lijf ; richt jij je in eerste instantie op de omgevingswet, maar werk je in de toekomst aan andere interessante uitdagingen op het gebied van datagedreven werken.

Over jou

Uitdagingen ga jij niet uit de weg. Integendeel : jij werkt gaarne in een dynamische werkomgeving. Ook bruis je van de ideeën en energie om de informatiehuishouding van waterschap rivierenland naar een hoger niveau te tillen en tot concrete gevolgen te komen. Overigens ben je analytisch sterk : je doorgrondt kennisoverdracht snel en bent in staat hierover een duidelijke mening te ontwikkelen. En met jouw goede sentiment voor onderlinge verhoudingen en daadkrachtige mentaliteit weet jij jouw collega’s te overtuigen van jouw plannen en projecten.

Overigens heb je in huis:

Een hbo- of wo-diploma, bij smaakwaarneming in de route informatievoorziening. Minstens enkele jaren ervaring als ( oudste ) adviseur. Ervaring met het aansturen van projecten. Ervaring met advisering op strategisch niveau. Goede kennen van geodata. Uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je als geen ander de vertaalslag van vaktaal naar de praktijk kunt maken.

Over ons :

In het prachtige, waterrijke gebied tussen de rijn, de lek en de maas zorgen wij – waterschap rivierenland – voor droge voeten en schoon oppervlaktewater. We schoonmaken afvalwater, onderhouden sloten en vaarten, verstevigen dijken, neerzetten vispassages aan en besturen polderwegen. Kortom, wij doen belangrijke waar voor ‘onze inwoners’ op het gebied van water, veiligheid, activiteit en werk. Duurzaamheid en maatschappelijke bruikbaarheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Want wij zijn water. Jij ook? dompel je dan onder in de wondere waterwereld van waterschap rivierenland en solliciteer gelijk naar de functie van informatiemanager voogdij en onderhoud. Word onze nieuwe informatiemanager voogdij en onderhoud? wil jij een belangrijke rol optreden bij waterschap rivierenland? reageer dan via de sollicitatieknop onder aan deze pagina. Deze vacature wordt zowel in- als uitwonend uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-senior.html