Enovate internetmarketing
Image default
Banen en opleidingen

Maintenance manager

Maintenance manager

● Leiding over onderhoudsdienst in productie
● Aansturen 15 techniekers
● Dynamische firma

Jouw verantwoordelijkheden

Het bedrijf zoekt voor een sterk en internationaal productiebedrijf een maintenance manager. De firma wil inzetten op digitalisering en de nodige optimalisaties binnen maintenance doorvoeren.

In deze job als maintenance manager ben je verantwoordelijk voor alle onderhoudstaken binnen de productie. Je optimaliseert de preventieve onderhoudsplanning en maakt dagelijks de werkplanning op voor curatieve onderhoudswerken. Daarbij stuur je een groep van 15 techniekers aan, je motiveert en coacht hen dagelijks zodat ze efficiënt werken. De firma wil inzetten op digitalisering waarbij jij een sleutelrol zal spelen. Als maintenance verantwoordelijke sta je ook in voor het verhogen van de efficiëntie en kwaliteit van de technische interventies. Indien er werken uitgevoerd worden door derden, ben jij het aanspreekpunt alsook de coördinator. Ten slotte word je actief betrokken bij investeringsprojecten.

Jouw profiel

Voor deze job zoekt het bedrijf een technische kandidaat met leidinggevende ervaring binnen maintenance/onderhoud. Je hebt ervaring met het opstellen van onderhoudsplannen en het organiseren van een technische dienst. Het coachen en begeleiden van techniekers zit in je natuur, alsook ga je graag op zoek naar oplossingen voor complexe problemen. Je bent IT-minded en streeft naar meer digitalisatie.

Ons aanbod

Deze internationaal sterke firma biedt een uitgebreid takenpakket met de nodige verantwoordelijkheden. Tegenover je inzet staat een interessant loonpakket met verschillende extralegale voordelen.

https://www.vindazo.be/vacatures/maintenance-manager.html