Enovate internetmarketing
Image default
Banen en opleidingen

Hardwerkende Poolse werknemers inhuren

Ben je geïnteresseerd in het inhuren van Poolse werknemers via een ervaren uitzendbureau uit Heerhugowaard? Bij AgriPool Uitzend B.V. zit je gegarandeerd goed. Dit uitzendbureau verzorgt de werving en selectie van personeel in Nederland, maar ook in het buitenland voor Nederlandse agrarische bedrijven. Zo kun je Poolse werknemers in dienst nemen die binnenkort bij jou aan de slag gaan op het land of in de kas. Deze werknemers worden geselecteerd vanuit het werving- en selectiebureau van AgriPool Uitzend B.V. in Gdansk. Zij gaan met behulp een zorgvuldige selectieprocedure aan de slag om voor jouw bedrijf de beste kandidaten te selecteren die voldoen aan al jouw wensen en passen bij het bedrijfsprofiel.

Alles geregeld van A tot Z

Als je gebruikmaakt van de service van AgriPool Uitzend B.V. weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Naast het werven en selecteren van de meest geschikte kandidaten voor jouw bedrijf, zorgen ze namelijk ook voor de huisvesting, het vervoer naar Nederland en de benodigde documentatie voor de Poolse werknemers. Wil je ook de payrolling graag uitbesteden aan een derde partij? Ook dat pakt dit uitzendbureau graag voor je op. Zij zorgen voor de uitbetaling van loon, vakantiegeld, belastingen en sociale premies. Valt deze totaalservice wel goed in de smaak en wil je hier graag gebruik van maken zodat je je bezig kunt houden met andere belangrijke zaken binnen jouw onderneming? Dan staan deze experts graag voor je klaar.

Zorg dat alles netjes afgehandeld wordt

Als je Poolse werknemers naar Nederland haalt om voor jouw bedrijf te komen werken, wil je natuurlijk wel dat alles goed geregeld is. Daarom kun je het best contact opnemen met AgriPool Uitzend B.V. Dit uitzendbureau zorgt voor een uitstekende match tussen werkgever en werknemer, en zorgt er bovendien voor dat alles tot in de puntjes is geregeld.