Enovate internetmarketing
Image default
Dienstverlening

Verhuren aan expats in Amsterdam, dat doet u via deze makelaar

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw woning in de hoofdstad te verhuren aan expats die in Amsterdam komen werken? Deze professionals hebben een onderkomen nodig en dat wordt vaak geregeld door hun werkgever. De werkgever staat in contact met makelaars zoals Haagen & Partners om voor hen de best mogelijke woning te vinden. Het is de bedoeling dat de expat daar een tweede thuis vindt en zich zo snel mogelijk goed voelt in uw woning. Zoals u hier kunt lezen heeft het verhuren aan expats in Amsterdam via deze ervaren verhuurmakelaar een groot aantal voordelen.

Verhuren aan expats is anders

Er zijn verscheidene verschillen tussen het verhuren aan expats en het verhuren aan ‘standaard’ huurders. Zo nemen expats vaak geen meubilair mee, vooral niet als ze voor een bepaalde termijn in Amsterdam komen wonen. Wilt u verhuren aan expats in Amsterdam? Dan is een gemeubileerde woning een voordeel. De werkgever betaalt de huur en doet dat vaak een aantal maanden in het vooruit. Bij korte termijn overeenkomsten komt het voor dat u de hele huur in één keer ontvangt. U kunt zelf kiezen of u uw woning vooral voor korte termijnen of een lange termijn wilt verhuren. Dat hangt uiteraard volledig van uw situatie af.

Deze verhuurmakelaar heeft het allemaal

Verhuren aan expats in Amsterdam via Haagen & Partners is bijzonder gemakkelijk. Zij zorgen ervoor dat uw woning verhuurd wordt en u profiteert van de voordelen die daarmee gepaard gaan. Ze werken op een no-cure no-pay basis en hebben al bijna 30 jaar ervaring in hun vakgebied. U kunt via hen uw woning op verschillende manieren verhuren en gebruikmaken van het grote netwerk dat deze verhuurmakelaar al heeft opgebouwd. Verhuren aan expats in Amsterdam geeft u een aantal voordelen die u als verhuurder vast als muziek in de oren klinken.

https://haagen-partners.nl/