Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

De zoektocht naar meetapparatuur N4l voor mijn bedrijf

Ik ben op zoek gegaan naar meetapparatuur en om specifiek te zijn van N4I. Zelf hebben we dit apparaat al jaren in de werking bij ons in het bedrijf en het is echt een super apparaat. Maar hij is ook redelijk oud, dus het verbaasde ons niks toen hij vorige week ineens niks meer deed en stuk was gegaan. Hij heeft een goede dienst gedraaid, maar het was nu tijd voor een vervanging.

Wie kon mij helpen met het vinden van meetapparatuur N4I?

Ik kan mij nog goed herinneren wanneer ik de meetapparatuur N4I had gekocht. Dat was toen ik nog net was begonnen met mijn bedrijven en ik samen met mijn goede vriend zo graag die wilde hebben dat we die hebben aangeschaft. Maar we zijn wel vergeten waar we dit apparaat hadden gekocht en dat is natuurlijk niet fijn. Wij denken ook dat deze winkel waar we hem toen hebben gekocht niet meer bestaat. Dus moesten we via het internet kijken of er meerdere aanbieders waren van deze meetapparatuur. Gelukkig waren erg genoeg om uit te kiezen. We probeerde bij meerdere bedrijven contact te zoeken of te kijken in assortimenten, maar geen van die bedrijven had de meetapparatuur waar wij specifiek naar zochten. Uiteindelijk kwamen we bij TTMS terecht en daar hadden ze precies wat we zochten!

Eindelijk het bedrijf die ons product had!

We waren zo blij om de meetapparatuur te zien in het assortiment. Daarom zochten we meteen contact op met het bedrijf en ze wilden ons graag komen helpen. Dus hebben we contactgegevens gedeeld en hebben we via de mail een offerte gekregen voor het product. Het was ongeveer net zo duur toen we het kochten dus dat was fijn. We gingen akkoord met de offerte en we zouden het product een paar weken later ontvangen. Dit is ook gebeurt en ze waren zelfs iets eerder dan ze hadden gepland! Echt een goede service en een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Meer weten over TTMS? Bekijk dan de website van TTMS via www.ttms.nl voor meer informatie over het assortiment en de diensten die zij leveren.