Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Plotters en grootformaat printers

Als u kiest voor Repromat, dan kiest u voor meer dan veertig jaar ervaring en kennis op het gebied van grootformaat- en scanoplossingen. Het bedrijf staat graag voor u klaar om u te assisteren en te adviseren bij de keuze voor een grootformaat printer, plotter of scanners. Bij het bedrijf staat kwaliteit en service voorop waardoor u altijd het beste advies én de beste producten kunt verwachten. Als u verder wilt kijken dan alleen online, dan kunt u de showroom bezoeken. Deze showroom is gevestigd in de Meern in provincie Utrecht.

De producten van Repromat

Repromat heeft een groot scala aan grootformaat- en scanoplossingen. Één van de producten van het bedrijf is de plotter. Plotters hebben CAD-toepassingen die geschikt zijn voor het printen van technische tekeningen op een groot formaat (A2 of groter). Deze plotters en grootformaat printers worden onder andere gebruikt voor de grafische sectors, overheidsinstellingen, de bouw en archieven of bibliotheken. Om de beste grafische tekeningen te maken, is een plotter vaak essentieel. Heeft u meer behoefte aan een grootformaat scanner? U vindt deze van de merken Contex of HP. Laat u adviseren om te kijken welke scanner het beste bij uw bedrijf past. Een grootformaat scanner is vaak ideaal voor de bouw en/of industrie omdat bouwtekeningen ingescand kunnen worden. Dit bespaart veel geld omdat de tekeningen op een snelle en eenvoudige manier gedeeld kan worden met onder andere opdrachtgevers en medewerkers of collega’s. Ook vindt u diverse snij- en vouwsystemen. Denk bijvoorbeeld aan de ‘ROWE VARIOFOLD OFFLINE ELEKTRISCH VOUWSYSTEEM’. Dit is het eerste vouwsysteem dat offline te werk gaat en ook nog bespaart op hoge kosten.

De service

Nu vraagt u zich misschien af welke service u nu precies kunt verwachten bij Repromat. Als één van uw apparaten een storing heeft of niet werkt, dan kunt u iedere doordeweekse dag contact opnemen met het technisch beheer. Het technisch beheer zal dan zo spoedig mogelijk uw kant opkomen en koste wat het kost het probleem oplossen zodat u weer gebruik kunt maken van uw apparaat. Het maakt niet uit waar uw bedrijf zich bevindt, u kunt rekenen op een landelijk dekkend serviceapparaat.