Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

VoIP resellers

Organisaties die eenmaal de overstap naar VoIP (Voice over IP) hebben gemaakt begrijpen maar al te goed welke voordelen deze manier van telefonie met zich meebrengt ten opzichte van telecomoplossingen van voor hun VoIP-tijdperk. Als u in de IT- of telecombranche actief bent doet u er daarom goed aan om ook VoIP in uw totale aanbod op te nemen, zodat bijvoorbeeld organisaties die nu al van VoIP gebruik maken naar uw VoIP-diensten over kunnen stappen als ze niet tevreden zijn over hun huidige VoIP-aanbieder. Daarnaast is VoIP voor de zakelijke markt een nog erg onontgonnen terrein waardoor het doorgaans niet erg moeilijk is om nieuwe klanten te scoren als u ze eenmaal duidelijk de praktische en financiële voordelen van VoIP heeft aangetoond. Om van de opwaartse trend van VoIP mee te kunnen profiteren is het overigens niet strikt noodzakelijk om als bedrijf zelf alle VoIP-ingrediënten in huis te hebben. U kunt er namelijk ook voor kiezen om VoIP reseller te worden.

De voordelen van een VoIP reseller worden

Een VoIP reseller worden kent tal van voordelen. U hoeft in dat geval namelijk niet in een VoIP-infrastructuur te investeren,omdat u daarvoor gebruik maakt van de hard- en software van de onderneming waarvoor u als wederverkoper actief bent. Kiest u ervoor om een Telador VoIP reseller te worden, dan kan Telador er zelfs voor zorgen dat alle visuele uitingen van de door hen geboden VoIP-oplossingen van uw eigen logo en huisstijl worden voorzien. Hierdoor krijgen uw klanten de indruk dat u zelf de VoIP expert bent.

Als reseller van Telador hoeft u overigens ook niet bang te zijn dat u zelf met oplossingen op de proppen moet komen als uw klanten een keertje met een storing in hun VoIP-systeem van doen hebben. Ook dan staat Telador natuurlijk voor u klaar om dat probleem zo snel mogelijk voor uw klanten op te lossen. Kortom VoIP reseller worden bij Telador kan er op een eenvoudige manier aan bijdragen dat uw onderneming meer aanzien krijgt en uw omzet van een aantrekkelijke boost wordt voorzien