Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Repromat, de specialist in printers en scanners!

Als u op zoek bent naar een bedrijf die gespecialiseerd is in printers en scanners, dan moet u zeker bij Repromat een kijkje nemen. Wij zijn de experts op dit gebied en van grootformaat printers en scanners. Bij ons weet u zeker dat u een product koopt met hoge kwaliteit. Bovendien leveren wij klantgerichte service aan iedereen.

De producten van Repromat

Het assortiment van Repromat is erg breed. Van grootformaat printers tot multifunctionals die twee functies tegelijkertijd kunnen uitvoeren. Wat u ook zoekt, Repromat heeft het in huis. Wij verkopen alleen maar erkende merken en apparaten die als beste uit de test zijn gekomen. Er zijn ook verschillende machines voor verschillende soorten branches. Bijvoorbeeld voor de grafische branche is het handig om voor een printer te gaan die hoge kwaliteit drukt qua kleuren en resolutie. Voor de archief en bibliotheken is het handig om een scanner te hebben die voorzichtig is met oude boeken. Want voor hetzelfde geld wilt u iets inscannen en gaat het boek zelf kapot. Voor de bedrijven die andere producten zoeken dan printers en scanners hebben we goed nieuws. We hebben ook snijplotters en vouwsystemen in ons assortiment. Er is dus keuze genoeg!

Service en support

Heeft u problemen gehad met uw nieuwe aankoop? Of functioneert hij niet meer zoals hij zal moeten? Geen paniek, onze service en support afdeling helpt u graag deze problemen binnen no-time op te lossen. Door het hele land hebben wij technische diensten zitten die u kunt bereiken en vragen of ze op locatie willen komen. Bovendien zijn we 7 dagen in de week bereikbaar. Als u last heeft van storing, kunt u ook op onze website een storingsformulier invullen. Wij kijken dan zo snel mogelijk naar het probleem en nemen contact met u op.

Bezoek de website!

Bent u benieuwd wat Repromat voor uw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje op de website en in de webshop van Repromat. Daar vindt u het brede assortiment alle producten die wij aan u te bieden hebben. Wij kunnen u ook goed adviseren om welke machine het beste bij u past.