Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Website laten maken voor een vaste prijs

Wil je een website laten maken bij SiteToGo? Dan komt daar veel bij kijken. Een website dient er namelijk niet alleen mooi en professioneel uit te zien, maar hij moet bijvoorbeeld ook makkelijk te vinden zijn en gebruiksvriendelijk zijn. Zo kunnen de kosten van een website laten maken behoorlijk oplopen. Gelukkig kun je bij SiteToGo een goede professionele website laten maken voor een vaste prijs. Voor een all-in bedrag van 450 euro realiseren zijn namelijk binnen een week jouw website zonder verrassingen achteraf.

Jouw all-in website

Ga je jouw website laten maken door SiteToGo dan krijg je dus een all-in website voor een vaste lage prijs. De volgende werkzaamheden zitten allemaal bij de prijs inbegrepen: technische realisatie van jouw website, SSL-verbinding, optimale snelheid van jouw website, bezoekersstatistieken, geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en tablets, aansluiten van jouw website op WordPress, contactpagina en contactformulieren, social media iconen op jouw website, technisch perfect ingericht voor vindbaarheid op Google, het vullen van jouw website, domeinregistratie, professionele hosting, aanmaken van e-mailadressen op je eigen domeinnaam, live zetten van jouw website en jouw website wordt aangemeld bij zoekmachines waaronder Google. Kortom, all-in betekent bij SiteToGo ook echt all-in, zij regelen dus alles voor je wat je nodig hebt voor een mooie en goed werkende website. Het enige wat jij hoeft te doen is de teksten aan te leveren, de rest regelt SiteToGo.

SiteToGo

Heb je eenmaal jouw goedkope website laten maken door SiteToGo dan hoef je je ook daarna geen zorgen te maken. Alle door SiteToGo gerealiseerde websites zijn namelijk zeer eenvoudig zelf aan te passen door middel van een beheersysteem (CMS). Zo kun je zelf aanpassingen op de website doorvoeren wanneer je dat zelf wenst. Mocht je hierbij eventueel ondersteuning wensen dan biedt SiteToGo ook een compleet service & onderhoudspakket aan voor een vast bedrag per maand. Kijk op de website van SiteToGo voor een overzicht van diensten die SiteToGo kan bieden bij het onderhouden van jouw website. Met de all-in website en de aanvullende service & onderhoudspakketten van SiteToGo is hun slogan niet voor niets “alles geregeld”.