Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Groeneveld GDW kan veel voor u betekenen!

Komt het bedrijf Groeneveld GDW u misschien bekend voor? Weet u überhaupt wat ze voor u kunnen betekenen? Nee?! Dan wordt het de hoogste tijd dat wij dat u gaan vertellen. Want Groeneveld GDW is het bedrijf wat u kan helpen op het gebied van incasso en deurwaarder. Wij zijn de experts en hebben veel ervaring op dit werkgebied.

Een incassotraject bij Groeneveld GDW

Als u een incassotraject wilt volgen bij Groeneveld GDW bent u zeker in goede handen. Wij kunnen u namelijk optimaal helpen in vier stappen. De reden waarom wij deze werkwijze hanteren is omdat elk traject gevoelig kan zijn. Met deze stappen weten we zeker dat u goed begeleid wordt en dat het probleem wordt opgelost. De eerste stap van deze werkwijze is de pre-incasso. Hier vult u een vordering in via DebKey en daarna krijgen wij deze via ons systeem binnen. In DebKey kunt u gemakkelijk uw status van uw vordering in de gaten houden en wordt u ook op de hoogte gesteld als er iets wordt gewijzigd. De tweede stap is het minnelijke incasso. Hier wordt u nog verwezen naar onze algemene voorwaarden voordat we op pad gaan naar de debiteur. We zullen hem/haar vriendelijk benaderen, maar als ze weigeren om te betalen kunt u kiezen uit verschillende opties, deze kunt u terug vinden op de website. De derde stap is het gerechtelijke incasso. In deze stap wordt de deurwaarder erbij gehaald. Daarna is als laatste de executie. We confronteren hem voor de laatste keer en anders komen er zware maatregelen die u mag bepalen.

Deurwaarder

U kunt alleen gebruik maken van de deurwaarder als u van te voren het incassotraject hebt doorlopen en geen resultaat had in de eerste helft van het traject. Bij een deurwaarder wordt de rechter erbij gehaald om de rechten voor jullie bedrijf te beschermen. Wij hopen met deze aanpak dat uw debiteur alle kosten alsnog terug betaald en daarna wel alles op tijd inlevert.

Maak een afspraak!

Wilt u gebruik maken van een incassotraject of van deurwaarder? Bekijk dan de website van Groeneveld GDW voor meer informatie over deze diensten en werkwijze. U kunt gratis op de website een vordering aanmelden. Als u dat doet, gaan wij meteen voor u aan de slag! Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen!