Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Glas beschermt ons

Het is overal om ons heen, en beschermt ons eigenlijk altijd tegen de invloeden van buitenaf. Het glas dat in onze ramen van de huizen zit heeft dag in dag uit, jaar in jaar uit te verduren gezien de weersomstandigheden hier in Nederland. Het ene moment kan het glas flink warm worden maar houd het toch gedeeltelijk de warmte van buiten tegen dat het naar binnen komt. Aan de andere kant kan het glas zeer koud worden en ons behoeden voor de kou die vanaf buiten komt. Waarschijnlijk had je er nog niet zo over gedacht maar het glas beschermt ons niet alleen voor de temperaturen, maar wat dacht je van regen, onweer, hagel, sneeuw en andere soorten neerslag.

Toch zorgt het licht er door zijn bescherming ook voor dat we veel licht van buiten, binnen hebben. Op deze manier kunnen we gemakkelijk handelingen overdag uitvoeren binnen het huis omdat binnenshuis wordt verlicht door het daglicht van buiten. Door dat we overdag kunnen genieten van het daglicht van buiten hoeven we op deze momenten geen elektriciteit te betalen, tenminste minder doordat we het daglicht hebben en dus niet het kust licht aan hoeven te doen. Het is daarnaast besparend in de winter op de verwarmingskosten. Het ligt aan ieder huis hoe goed het is geïsoleerd hoeveel er gestookt moet worden. Het ene huis beschikt nog over enkel glas wat vele malen minder isoleert dan dubbel of driedubbelglas doet. Het is daarnaast ook nog per huis verschillend hoe de isolatie is in de spouwmuren. Alle factoren zorgen ervoor of het huis goed is geïsoleerd of niet.

Het is daarom hartstikke lastig wanneer het raam kapot is in de winter. Het is daarom van belang dat er een raam reparatie komt. Niet alleen voor je veiligheid maar ook voor de kosten en het klimaat binnen het huis

https://www.glasned24.nl/