Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Voor wie is Repromat

Repromat is een bedrijf met al 40 jaar expertise en persoonlijk contact met professionals. Het bedrijf draait op hun specialisatie in groot formaat scan en printoplossingen voor verschillende bedrijven die gebruik maken van CAD-, GIS-, grafische en sign & display toepassingen. Repromat richt zich voornamelijk op een aantal bedrijven die deze grootformaat printers en grootformaat scanners gebruiken. Dit zijn bedrijven zoals hieronder staan aangegeven.

Repromat: printen voor Overheidsinstellingen

Voor overheidsinstellingen kan Repromat enorme voordelen bieden. Dit zijn voornamelijk voordelen op het gebied van snelheid en efficiency van werken. Natuurlijk lijkt dit allemaal heel ingewikkeld, maar Repromat zorgt ervoor dat het juist het tegenovergestelde van ingewikkeld is. Repromat stuurt namelijk een van de specialisten naar uw bedrijf die ervoor zorgt dat u eventueel uw oude apparatuur kunt koppelen aan de nieuwe printers. Wij vinden het namelijk ook erg belangrijk dat de klant tevreden is, en we de klant niet met een hoop werk achterlaten! Bovendien zorgen wij er ook voor dat u alle hulp krijgt die u nodig heeft. Bijvoorbeeld met hardware, software en service die u maar wilt.

Repromat:  grootformaat printers voor de bouw en industrie

Doordat de wereld van de bouw en industrie steeds meer gedigitaliseerd, is het natuurlijk handig als het mogelijk zou zijn om technische tekeningen uit te printen op het formaat dat u nodig heeft. Technische tekeningen verbinden namelijk het idee en de realisatie van het gehele project, en zijn dus een ontzettend belangrijk onderdeel. Door het aansluiten van een grootformaat scanner of printer is het realiseren van zo’n tekening een stuk gemakkelijker. En daar is repromat goed voor. Repromat verkoopt namelijk grootformaat printers en grootformaat scanners die het beeld op papier zetten in zwart-wit of zelfs in verschillende kleuren.

Repromat: digitalisering voor archief en bibliotheek

Heeft u waardevolle, antieke of klassieke documenten, boeken, tekeningen, bouwtekeningen of schilderijen die u wilt opslaan? Daar biedt repromat de ultieme oplossing voor. Repromat helpt u namelijk graag met hun moderne scansysteem om ervoor te zorgen dat uw waardevolle, antieke of klassieke documenten, boeken, tekeningen, bouwtekeningen of schilderijen gedigitaliseerd worden, zonder dat u bang hoeft te zijn dat deze verdwijnen. Repromat is namelijk gespecialiseerd in het omgaan met de kwetsbaarheid van historische documenten en helpt graag met het digitaliseren ervan.

Gerelateerde artikelen

Patchkast kopen

Op zoek naar de beste boekenscanner

Opslagman, de man voor een passende opslagruimte!