Enovate internetmarketing
Image default
Bedrijven

Stickers voor je winkel vloer

Een sticker is misschien niet het reclamemiddel waar je meteen aan denkt bij het woord “reclame”. Toch kan het zeer effectief zijn voor promotie van een bepaald product. Een tof design kan daardoor veel aandacht vragen en dus krijg je meer aandacht voor je product.

Steeds meer winkeliers maken gebruik van stickers in hun winkel. Deze stickers worden geplaatst op de vloer en zijn op een bepaalde manier opgesteld waardoor ze veel aandacht vragen voor een bepaald product of dienst.

Stickers ter promotie

Bij reclamedrukwerk denk je vooral aan flyers, folders of posters. Maar wat dacht je van stickers? Een tof design met je eigen logo kunnen je naamsbekendheid vergroten, verspreiden je merk over een breder publiek en vragen veel aandacht van je omgeving. Passende en uitnodigende ontwerpen kunnen zorgen voor een boost in verkoop van dit bepaald product.

Zelf stickers maken

Stickers voor het promoten van je product kun je laten maken bij grote nationale of internationale professionals. Dit zorgt meestal voor een uitstekend resultaat maar kan wel erg oplopen qua kosten. Waarom zou je niet je eigen stickers maken? Veel verschillende bedrijven bieden jou de optie om je eigen stickers samen te stellen en hier je eigen creatieve draai aan te geven. Denk hierbij aan vorm, soort , kleurgebruik en thema. Vloersticker bedrukken is ook mogelijk.

https://endlessbranding.com/vloersticker/