Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

ICT consultant Hengelo

Heeft u een specialist op het gebied van ICT nodig in Hengelo? Bij Deltics bent u aan het juiste adres. Hier staat uw eigen ICT consultant in Hengelo voor u klaar. Deltics luistert goed naar uw vraag en brengt in kaart wat uw behoeften zijn op het gebied van ICT. Dit levert uiteindelijk een persoonlijk ontwerp op waaruit de beste oplossingen gekozen worden. Vooraf wordt met u doorgenomen wat de werkzaamheden zullen zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Deltics hecht waarde aan wederzijds vertrouwen en gaat niet voor een snelle deal, maar voor een goede en gezonde samenwerking.

ICT van A tot Z

Het is van belang een goede hardware en software te hebben, veel organisaties zijn namelijk afhankelijk van ICT. Deltcis verzorgt de ICT van organisaties van iedere omvang en in iedere branche. Denk hierbij aan overheidsinstanties, de commerciële sector en de zorg. Het team van Deltics bestaat uit engineers, adviseurs en projectmanagers die gezamenlijk de zorg dragen voor ICT automatisering. Alles op het gebied van ICT kunnen ze voor u regelen, van A tot Z. Meer dan 60 specialisten zijn er werkzaam die ieder een eigen vakgebied hebben om u als klant maximaal van dienst te zijn. Alle technici hebben meerdere specialismen, zijn gecertificeerd en werken daarnaast in de volle breedte mee aan ontwerp, implementatie, projecten en beheer. Alle werkzaamheden die uitgevoerd worden vinden altijd plaats in goed overleg. Als het nodig is kan er zelfs een bezoek op locatie worden gebracht om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Neem contact op

Alles begint bij een goed ontwerp, dit klinkt logisch, maar Deltics gaat graag nog een stapje verder. U bent hier verzekerd van een ontwerp dat exact aansluit op uw wensen. Deltics is dé specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Zij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Zowel kleine als grote bedrijven zijn hier van harte welkom. Bij Deltics bent u verzekerd van een hoog serviceniveau en proactieve supportdiensten. Benieuwd naar wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Breng een bezoek aan de pagina van ICT consultant Hengelo.

http://www.deltics.nl/