Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Zakelijke telefonie, van de Nederlandse Provider!

Bij de Nederlandse Provider maken we telecom weer ongewoon simpel, alles wat betreft zakelijke telefonie, wij kunnen het voor jouw organisatie regelen. Wij leveren allerlei soorten zakelijke telefonie voor ondernemers, het is maar net de vraag wat het beste bij jouw organisatie past. Van traditioneel bellen over ISDN, tot een telefooncentrale hebben die volledig in de cloud zit! Alles is mogelijk, en wij doen het graag, op een klantvriendelijke manier. Heeft u advies nodig over welke vorm van zakelijke telefonie het beste zou passen bij jouw organisatie? Dan kan je gewoon contact met ons opnemen, wij leveren graag advies dat bij jouw persoonlijke situatie past.

Zakelijke telefonie, ISDN stopt

ISDN gaat ermee stoppen, en dat heeft gevolgen voor de zakelijke telefonie. ISDN is namelijk de traditionele van zakelijk bellen, en heel zakelijk Nederland zal dus moeten overstappen op VoIP, oftewel Voice over IP, de nieuwe manier van zakelijk bellen. Dat is heel wat, traditionele telefonie zoals we het de laatste 30 jaren hebben gedaan. Ineens stappen we op iets anders over. De Nederlandse Provider kan gelukkig helpen met het omzetten van ISDN naar VoIP.

Bellen met de SIP trunk

Bellen met de SIP trunk is één van de manieren om VoIP te bellen. Bij deze techniek wordt de huidige telefooncentrale aangesloten op een SIP trunk van de Nederlandse Provider. Vanaf dat moment wordt er VoIP gebeld! Heel handig wanneer een organisatie graag de meerderheid van het apparatuur wil bewaren. Bovendien zijn er tal van voordelen te krijgen als klant die gebruik maakt van onze SIP trunk. Gesprekskosten worden verlaagd, nieuwe functies beschikbaar.

Bellen met hosted VoIP

Met hosted VoIP wordt er weer van iets heel anders gebruik gemaakt, namelijk een telefooncentrale die volledig in de cloud zit! Het voordeel hiervan is dat er geen dure onderhoudscontracten meer afgesloten hoeven te worden, gespreks- en abonnementskosten gaan omlaag en nog veel meer! Vast-mobiel integratie wordt ineens mogelijk, het is te waanzinnig voor woorden. Welke manier van VoIP bellen het beste bij jouw organisatie past, de Nederlandse Provider helpt graag. Neem contact met ons op!

Gerelateerde artikelen

Het overwegen van een borstvergroting

Alles goed te volgen met GPS

Voip bellen met Voipzeker