Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Wilt u IT uitbesteden?| Personal Programmer

IT uitbesteden

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een professionele website voor uw onderneming? Dan kunt u IT uitbesteden. Echter zijn er in Nederland weinig programmeurs die beschikbaar zijn, dus het is niet gek als u er geen kunt vinden. Wat nu? Nou, simpel: via nearshoring vindt u een programmeur over de grens die u graag wilt helpen met uw project.

Nearshoring bedrijf

Eén bedrijf dat ook geen programmeurs kon vinden is Personal Programmer. Voor het webbureau keken ze naar de mogelijkheden in nearshoring. Echter de opties die ze werden geboden gaven het bedrijf niet het gevoel dat programmeurs van hun waren. Ze hadden te weinig inzicht in wat er ‘daar’ gebeurde en geen inzicht in salarissen of arbeidscontracten van de mensen. Programmeurs inhuren tegen een uurtarief voelde voor dit bedrijf tevens niet aan als hun werknemers. Daarom besloten ze om zelf een kantoor te starten die dit wel kan realiseren. Wij raden Personal Programmer daarom bij u aan als partij die u kan helpen op het gebied van IT uitbesteden.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag uw IT uitbesteden aan Personal Programmer? Maar bent u wel eerst benieuwd wat voor een kosten dit met zich meebrengt? Dan raden we u aan om eerst geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo heeft u meteen inzichtelijk wat u kunt verwachten. Een groot voordeel van Personal Programmer is dat ze altijd transparant zijn, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en u dus meteen weet wat er van u wordt verwacht en wat uzelf kunt verwachten. Klinkt goed? Surf dan snel naar de website en ontdek zelf het gemak.

https://www.personalprogrammer.nl/