Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Patchkast kopen

Bent u op zoek naar een patchkast van topkwaliteit en voordelige prijs? U vindt het bij patchkast.com. Dankzij een patchkast beschermt u uw netwerkoplossingen tegen vuil, stof en andere invloeden die schade kan toebrengen aan uw kabels. Vandaag de dag zijn zowel particulieren als organisaties afhankelijk van een goed werkend IT netwerk. Bent u van plan een patchkast te kopen? Bekijk dan het assortiment van patchkast.com. Hier vindt u een ruim aanbod patchkasten. U kunt deze gemakkelijk en snel online bestellen en bent verzekerd van goede kwaliteit en de beste service.

Hier let u op bij het kopen van een patchkast

Voordat u overgaat tot aankoop zijn er een aantal aspecten om rekening mee te houden:

Wandmontage of staande kast

Wilt u de patchkast onder een bureau plaatsen? Kies dan voor een mini serverkast. Wilt u een patchkast plaatsen in een berging onder bijvoorbeeld een systeemplafond? Kies dan voor een wandkast. Echter zijn deze varianten niet geschikt voor veel of diepe apparatuur. Dit geldt wel voor een staande patchkast, deze is dan wel weer minder compact.

Deurtype

Een patchkast beschikt over een glazen of geperforeerde deur. Dankzij een geperforeerde deur kan eventuele warmte de kast snel verlaten. Een glazen deur is minder geschikt voor apparatuur die warm wordt, deze warmte kan minder goed weg t.o.v. een geperforeerde patchkast. Door het plaatsen van een Fan-unit wordt de warmte beter afgevoerd. Wel biedt een glazen deur bescherming tegen geluid en stof.

Breedte

Een 19 inch patchkast heeft een profiel van 48,26 cm. De minimale breedte van een kast is 600mm, naast het profiel is ruimte nodig voor de montage van apparatuur. Indien u niet zoveel ruimte nodig heeft kunt u kiezen voor een 10 inch profiel.

Gemonteerd of ongemonteerd

Een patchkast van patchkast.com wordt standaard gemonteerd verzonden. Dit heeft als voordeel dat u de kast niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Het kan echter in sommige gevallen handig zijn een ongemonteerde kast te bestellen, bijvoorbeeld als de patchkast veel verdiepingen naar boven moet worden getild. Weet u welke patchkast het meest geschikt is voor uw situatie? Bekijk het complete aanbod direct online bij patchkast.com.

http://www.ds-it.nl/