Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Pannen en gezondheid

Tegenwoordig worden we steeds vaker opgeschrikt door allerlei nare berichten. Nare berichten over vreselijke oorlogen en aanslagen maar ook over hoe we er globaal gezien met onze gezondheid voorstaan. Steeds meer mensen en met name kinderen zijn te zwaar en dat leidt tot ernstige gezondheidsproblemen. In deze tijd hebben we gelukkig veel producten en apparaten die kunnen helpen om overgewicht bij kinderen te helpen verlagen. Want welke ouder wil nu niet dat zijn kind gelukkig maar zeker ook gezond opgroeit?

 

Pannen kopen

Waar denk je als eerste aan wanneer je gezonder wilt gaan eten? Juist, aan welke pannen kopen. Waar let je op wanneer je een pan gaat kopen die je tevens helpt om op een ontspannen manier gezond te kunnen koken?

 

  • Welke bodem

  • Hoe te reinigen

  • Prijs kwaliteitsverhouding

 

Milieu, gezondheid en gebruiksgemakkelijke pan

Het lijkt haast te mooi om waar te zijn maar ze bestaan echt, de milieu, gezondheid en gebruik gemakkelijk pan! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de bekende Greenpan. De Greenpan wordt gemaakt van Thermolon antikleeftechnologie. Heel belangrijk te weten, wanneer gezond eten je prioriteit heeft is dat deze pannen PTFE en PFOA vrij zijn. Dat wil zeggen dat er tijdens het koken geen schadelijke stoffen vrijkomen. Geen schadelijke stoffen voor de gebruiker maar ook niet voor het milieu. Ga je een Greenpan kopen dan weet je in ieder geval dat je iets goeds koopt.

Olie en andere vetten

Voor je een nieuwe pan koopt kijk je vaak wat voor olie en andere vetten er in de pan gebruikt kunnen worden. Het voordeel van de nieuwe generatie pannen is dat je vaak een hele kleine of zelfs geen olie of boter nodig hebt. Let bij het gebruik van olie op hoe hoog deze olie verwarmt mag worden. De olie of boter laten verbranden is natuurlijk ook niet gezond. Wanneer je gezonder gaat koken omdat bijvoorbeeld je kind te zwaar is kun je de hulp in schakelen van een goede diëtiste. Deze kan jou en je kind goede adviezen geven. Een beter gewicht zal het zelfvertrouwen van je kind drastisch verhogen. Met deze gedachte in je achterhoofd ga je met nog meer zin nieuwe pannen kopen.Sporten en bewegen worden veel leuker en zullen stukken gemakkelijker gaan!

 

Gemakkelijk schoon te maken

Omdat we het tegenwoordig allemaal druk hebben is het prettig te weten of een pan snel en gemakkelijk schoon te maken is. De meeste pannen met een Teflon bodem gaan niet graag in de vaatwasser. Een vaatwasser reinigt vaak te agressief waardoor de bodem sneller beschadigt en slijt. Gelukkig hebben ze deze “gezonde” pannen zo gemaakt dat ze snel en eenvoudig te reinigen zijn.

 

  • Laat na gebruik de pan eerst even goed afkoelen, maar ga dit niet forceren door deze met koud water af te spoelen.

  • Maak een sopje met handwarm water en een beetje afwasmiddel

  • Gebruik een zachte borstel, sponsje of doek om de pan schoon te maken

  • Droog de pan af met een zachte, schone droge doek

  • Wil je meerdere pannen op elkaar wegbergen, gebruik dan speciale pannenbeschermers

Online pannen kopen

Weinig tijd? Geen zin om verschillende winkels te moeten bezoeken om prijzen te kunnen vergelijken? Graag de keuze uit een groot assortiment? Koop dan online je pannen. Online pannen kopen biedt je namelijk veel voordelen. Je vindt snel en makkelijk waar je naar op zoek bent. Je ziet in een oogopslag of de pannen voorradig zijn, wanneer ze bezorgt kunnen worden en je hebt vaak verschillende betaalmogelijkheden zoals Ideal of Afterpay.