Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Een goede anti-transpiratie behandeling

Zweten doen we allemaal en dat is maar goed ook. Het is ten slotte ook heel belangrijk dat je lijf warmte kwijt kan, omdat je anders oververhit zou kunnen raken met alle gevolgen van dien. Echter is voor sommige mensen zweten een probleem, omdat het overmatig is en daarom dus ook vervelende klachten oplevert. Voor die mensen is het goed om te weten dat anti-transpiratie tot de mogelijkheden behoren om deze problemen aan te pakken. 

Er zijn meerdere cosmetische behandelingen mogelijk om overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis genoemd, tegen te gaan. Er bestaat ook nog overmatige lichaamsgeur bij het zweten, dit heet osmidrosis. Het is natuurlijk ook niet zo dat iedereen die veel zweet een sterke lichaamsgeur heeft of andersom. Gelukkig zijn allebei deze problemen goed te behandelen. 

Er zijn twee mogelijkheden, namelijk een anti-transpiratie laser behandeling of een behandeling met botox. Beide methoden zijn snel en doeltreffend en helpen mensen snel van hun problemen af. 

De behandeling met botox is er een die vaak wordt uitgevoerd en heel lokaal kan plaatsvinden. De probleemgebieden worden behandeld en men heeft daarna minder last van zweten, omdat onderliggende spieren minder actief zijn en er ook minder bacteriën worden uitgescheiden die luchtjes veroorzaken. Men hoeft na een dergelijke behandeling vaak niet eens meer deodorant te gebruiken. 

Er is dus ook behandeling met laser mogelijk. Deze behandeling werkt ook zeer selectief en wordt ingezet om de zweetklieren uit te schakelen. Hierbij worden andere weefsels niet beschadigd en zal de zweetproductie drastisch verminderen. Je gaat namelijk ook niet uit andere delen van het lichaam harder zweten wanneer men de oksels behandeld. 

De behandeling zelf duurt ongeveer 20 minuten en zal 3 tot 5 keer moeten worden herhaald voor een optimaal resultaat. Echter zal je al na een enkele behandeling al een heel verschil merken wat alleen maar beter wordt na de volgende behandelingen.

http://www.clinic63.nl