Enovate internetmarketing
Image default
Energie

De beste elektrische boilers vind je hier!

De beste elektrische boilers vind je hier!

Elektrische boilers zijn populairder dan ooit. Verduurzamen werkt in je voordeel en dat wil iedereen wel. Elektrische boilers zijn niet alleen goedkoop in aanschaf maar ook veel veiliger en duurzamer dan conventionele gas ketels. Bovendien zijn elektrische boilers zeer eenvoudig zelf te installeren (scheelt ook weer in de kosten) en te verkrijgen in elke soort en maat. Rest de vraag; welke elektrische boiler is nu de beste?

We gingen op zoek en vonden op de website van elektrischeboiler.eu de DAT-Aparici Eficiente Plus elektrische boiler. Deze boiler voldoet aan alle eisen.

Het is een nieuwe variant, deze zeer energiezuinige boiler en de boiler lijkt in bepaalde opzichten enorm op zijn voorganger, de DAT-Aparici Eficiente, maar dit nieuwe modelletje heeft wat plus punten die deze boiler bijzonder maakt. Hierdoor is het de beste in zijn soort en prijsklasse.

 

 

75 jaar nouveauté 

Het in het Spaanse Madrid gevestigde bedrijf Nofer- Aparici maakt al ruim 75 jaar elektrische boilers. Dat ze verstand van zaken hebben is wel duidelijk. Hun kennis met betrekking tot het maken van elektrische boilers is zeer groot en zijn hierdoor in staat innovatieve en vernieuwende energiezuinige elektrische boilers op de markt te brengen. Bij de DAT-Aparici Eficiente Plus hebben ze hun design kwaliteiten laten samensmelten met hun brede technische kennis. 

De DAT-Aparici Eficiente boiler was al een compacte designboiler, maar met de nieuwste snufjes steekt deze boiler er met kop en schouders bovenuit!

De boiler is voorzien van:

• 2 cilindervormige tanks

• 2 aparte verwarmingselementen (in elke tank 1)

• Een ECO controller 

 

De PLUS punten op een rij…

• Compact qua ontwerp

• 2 cilindervormige tanks

• Uitmuntende isolatie

• Smart ECO Controller

• Droge weerstanden*

• Elektronische anodes*

 

* Droge weerstand

De verwarmingselementen komen niet in direct contact met het water (en dus kalk). De elementen zitten veilig beschermd in een omhulsel. Zo krijgt kalk geen kans om zich te kunnen hechten aan de elementen. Minder kalkafzetting op de elementen resulteert in minder energieverbruik!

 

* Elektronische anodes

Een magnesiumanode (wordt in de meeste conventionele boilers nog altijd gebruikt) die de glas emaille binnenketel normaal gesproken moet beschermen zul je elke 2 jaar moeten vervangen. Note; elektronische anodes gaan tot wel 3 a 4 x langer mee dan de magnesium anodes!
Minder vaak een anode vervangen = minder onderhoud. 

 

Nagenoeg geen kalkafzetting in de boiler, super energiezuinig, weinig onderhoud, dat maakt deze boiler puur goud!

Te koop op de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/