Enovate internetmarketing
Image default
Computers / Software / Globalization

Alles in één keer printen met een HP Pagewide Printer

Een HP Pagewide Printer is voor de grafische sector een geweldig apparaat om te hebben. Want als u bijvoorbeeld een klant heeft die een groot document uitgeprint wilt hebben, dan kunt u met deze printer dat in één keer doen plaats van het allerlei verschillende formaten te plakken. Deze printer zal u zoveel moeite besparen en er zijn nog veel meer redenen waarom u deze printer moet aanschaffen.

Geweldige eigenschappen van de HP Pagewide printer

De HP Pagewide printer heeft veel goede eigenschappen waar je ‘u’ tegen kunt zeggen. Van het gebruik maken van zwart/wit en kleuren toners, heeft de printer ook nog eens een hoge snelheid waarmee hij drukt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat door de snelheid de kwaliteit omlaag gaat, want de kwaliteit van het drukwerk blijft hetzelfde. Als u een HP Pagewide printer wilt aanschaffen, moet u opletten bij het volgende. Er zijn verschillende soorten versies van de HP Pagewide printer. Elke versie heeft ook zijn eigen persoonlijke eigenschappen. Bijvoorbeeld de HP Pagewide XL 5100 printer kan vanaf 6 rollen met een snelheid van negen meter per minuut non-stop printen! Dat is ideaal voor als je snel een grote opdracht uitgeprint moet hebben. De HP Pagewide XL 4000 is wat minder snel in printen maar levert hoge kwaliteit drukwerk af.

Repromat’s assortiment

Bij Repromat kunt u zo’n printer aanschaffen voor een mooie prijs. Maar bij Repromat kunt u ook terecht voor andere producten zoals scanners en plotters. Het assortiment van Repromat is zeer divers en breed ingericht, dus er is voor iedere bedrijf in verschillende branches wel een mooi apparaat te verkrijgen. Bovendien leveren zij deze producten ook bij u adres, dat u aangeeft, af zonder extra kosten.

Bezoek de website

Bent u benieuwd of Repromat iets voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over de producten van Repromat, zoals de HP Pagewide printer? Bekijk dan de website van Repromat via www.repromat.nl voor meer informatie. Daar vindt u ook het adres over de showroom waar zij van beschikken en waar u een kijkje kunt nemen.