Enovate internetmarketing
Image default
Bedrijven

Alle informatie over de e-liquid

Wanneer je een e-sigaret gaat kopen dan heb je automatisch ook e liquid nodig. Dit is een vloeistof die gebruikt wordt bij de e-sigaret, wanneer je elektronisch rookt. De e liquid wordt verdampt in de tank van de e-sigaret. Dit kan verdampt worden dankzij het verdampsysteem wat in de tank zit. Er bestaan meerdere soorten e-liquid en ook meerdere merken. De verschillen zitten vaak in smaak, kracht en kwaliteit. Een e-liquid is altijd verkrijgbaar in een cartridge of in een flesje. Met die laatste kun je je e-liquid zelf bijvullen. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat de vloeistof in verschillende sterktes van nicotine komt. Zo heeft iedere roker van de e-sigaret een sterkte die bij hem of haar past.

 

Freebase liquid

Je hebt de freebase liquid. Dit is een van de vormen van de liquid en is over het algemeen de gebruiksvriendelijke vorm. Dit is de meest zuivere vorm van nicotine. Deze vorm wordt uit de tabaksbladeren gehaald en wordt ook vaak gebruikt in producten die helpen met het stoppen van roken. Hoe de dampervaring is wordt hier voornamelijk bepaald door de sterkte van de nicotine. De voordelen van freebase liquid zijn over het algemeen dat de smaakbeleving goed is, dat het makkelijker te verdampen is, het is goed te gebruiken in sub-ogm sets en er is een throat hit. Toch heeft de freebase ook nadelen. Zo gaat de opname van nicotine langzamer dan bij een normale sigaret. Vaak is er ook meer damp nodig voor voldoening en wanneer je een hoge nicotine sterkte hebt geeft dat veel throat hit.

 

Nic Salt liquid

Deze vorm van e liquid is vrij nieuw en bevat net als de freebase ook de meest zuivere vorm van nicotine. Deze vorm is gebonden aan een organisch element dat voorkomt in bessen en yoghurt. We hebben het dan over benzoëzuur. Om dit allemaal te realiseren wordt er gebruikt gemaakt van zout. Daarom komt het woord zout ook voor in de naam van deze e-liquid. De voordelen van deze liquid zijn een snellere opname van nicotine, zachter voor de keel, minder verbruik voor een snelle opname en prima te gebruiken in een starterskit of POD systeem. De nadelen zijn dat deze liquid duurder is in aanschaf, minder smaakbeleving heeft en minder throat hit heeft. Hoewel de laatste twee bij nadelen worden genoemd zijn deze wel persoonsafhankelijk.

https://wizzits.com/e-liquid/

Gerelateerde artikelen

Na het harde werk met de 7 persoons auto naar Oostenrijk

Investeer in je medewerkers via een training excel

Jouw huis meer sfeer geven?