Enovate internetmarketing
Image default
Bedrijven

WAAROM KIEZEN VOOR DE MENNEKES TYPE 2?

U heeft een elektrische auto en wilt zelf thuis opladen, dan is de mennekes type 2 mobiele laadpaal de beste optie voor u. U heeft een elektrische auto en wilt graag in alle rust en veiligheid uw auto opladen zonder dat u een maandelijkse abonnement hoeft te betalen voor de openbare opladers of dat u elke keer weer moet wachten totdat er een oplader vrijkomt, dan zoekt u niet verder. Lekker vanuit huis op uw gemak en tijd uw voertuig opladen. Verder is deze oplader mobiel wat maakt dat u het met u mee kunt nemen zou u op vakantie gaan of zelfs als u simpelweg aan het werk zit en de auto wilt opladen is dat mogelijk.

WAT DOET DE MENNEKES TYPE 2?

Mennekes type 2 zijn een van de sterkste opladers die momenteel op de markt te verkrijgen zijn, ze zijn van heel duurzame kwaliteit en kunnen heel hoge spanningen aan. Verder zijn ze bestendig tegen stroomfluctuaties dat maakt dat u voertuig en uw huisaansluiting ten alle tijden beschermd zijn tegen stroomschommelingen en hierdoor kortsluitingen. Verder zijn deze generatie 2 opladers van de merk mennekes veel steviger dan hun voorganger en is de oplaadkabel veel langer gemaakt voor uw eigen gemak. U kunt u uw voertuig per willekeur parkeren en kunt u met de kabel lekker rond de auto lopen.

WAT KOST ZO EEN OPLADER?

Zoals aangeven is de mennekes type 2 mobiele oplader voor electrische autos een van de beste merken die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Dit maakt dat het ook veel gevraagd is. Desondanks zijn de prijzen van deze mobiele oplader toch niet aan de hoge kant. Wij houden onze prijzen zo scherp mogelijk zodat we vrij kunnen concurreren met andere lokale maar ook europese bedrijven die deze opladers aanbieden. Bij ons bent u na de aankoop ook verzekerd van een garantieperiode voor alle fabrieksfouten die zich zouden mogen voordoen. Wij verzekeren u dat u met de aanschaf van deze oplader geen spijt zal hebben van uw aankoop omdat wij kwaliteit bieden voor de beste prijs.