Enovate internetmarketing
Image default
Mode en Kleding

Tips voor een nieuwe bh in de winkel

Tips voor een nieuwe bh in de winkel

 

Voor de meeste vrouwen is het uitzoek van een nieuwe bh niet het meest leuke wat er is. Logisch, want een nieuw shirtje of nieuw paar schoenen is natuurlijk veel leuker. Een bh zie je namelijk niet en voelt dus ook meteen als een vervelende uitgave. Toch is dit absoluut niet het geval. Een goede bh is namelijk ontzettend belangrijk om je borsten gedurende de dag goed te kunnen ondersteunen. Dit geldt zowel voor een normale bh alsmede voor een bh tijdens het sporten. Waar de één het prettig vindt om online te shoppen, verkiest een ander een fysieke winkel boven het online gebeuren. Dus wil jij graag fysiek shoppen, dan hebben wij een aantal tips voor je!

 

Ga op een rustig tijdstip

 

Voor wie wel eens op een zaterdag in de stad is geweest, zal vast kunnen beamen dat dit absoluut geen pretje is. Logisch, want het is dan ontzettend druk. Ondanks het feit dat iedereen de tijd een aandacht moet krijgen die hij of zij verdient, zie je gewoon dat er op zulke dagen een stuk minder lang tijd voor je wordt genomen bij het uitzoeken van onder andere een bh. Het is daarom dus verstandig, om wanneer jij een nieuwe bh nodig hebt, dit niet te doen om een drukke dag wanneer je verwacht de nodige hulp te krijgen. Het advies is dan om een doordeweekse dag te kiezen indien mogelijk en dan bij voorkeur in de ochtend. Dit geldt niet alleen voor een normale bh, maar ook voor een medische bh zoals een postoperatieve bh. Zo kunnen ze alle tijd voor je nemen en weet je zeker dat wat je krijgt goed is. 

 

Kies een speciaalzaak

 

Ben jij als het gaat om het uitzoeken van een geschikte bh een lastige? Dan doe je er goed aan om naar een speciaalzaak te gaan. Zo is de kans namelijk een stuk groter dat je slaagt, dan wanneer je naar een grote keten gaat waar de kwaliteit vaak beduidend minder is. Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat het niet goed is, maar stel je hebt cupmaat g, dan is een speciaalzaak wel verstandig. Doe je dit niet, dan loop je namelijk het risico dat je door de wat dunnere stof en vaak ook dunnere bandjes op ten duur last gaat krijgen van je rust en schouders. Vooral omdat je borsten bij een grotere cupmaat een stuk zwaarder zijn, is het belangrijk dat ze goed worden ondersteunt. Je kunt dus beter een paar euro meer uitgeven, dan dat je uiteindelijk met een goedkope bh alsnog veel ongemakken ervaart.

 

Gerelateerde artikelen

Vragen over TEVA sandalen

7 redenen om een ​​paar sneakers voor je kind te kopen

Is er een onderhoudsadvies voor de schoudertas?