Enovate internetmarketing
Image default
Mode en Kleding

Vragen over TEVA sandalen

Zijn Teva-sandalen comfortabel?

Kort antwoord: ja. Teva sandalen zijn gemaakt met jarenlange ervaring en expertise, speciaal ontworpen om comfortabel en ondersteunend te zijn.

Al in de jaren ’80 creëerde Teva de originele sportsandaal met de originele teenslipper met teenslipperband, omdat ze een gat in de markt zagen voor schoenen die geschikt waren voor activiteiten op de rivier. Ze kregen al snel aandacht buiten sportkringen toen mensen hun stijlvolle pasvorm en gemak opmerkten. Later in 1985 introduceerden ze de universele band, die rond de enkel en het voetbeen werd vastgemaakt voor meer comfort en stijl. Dit was het moment waarop de Teva sandalen waar we zo van zijn gaan houden werden geboren, en ze zijn sindsdien niet veranderd, met behoud van al het sportcomfort, maar aangepast in een meer modieuze pasvorm.

Waar zijn TEVA sandalen van gemaakt?

Bandjes
Teva sandaalbandjes zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic met traceerbaar polyestergaren, wat betekent dat uw sandalen 4 plastic flessen besparen die op de vuilnisbelt terechtkomen. Ze zijn ook sneldrogend en duurzaam, terwijl ze toch zacht zijn voor uw voeten.

Zolen
De zool van de Universal Teva Sandals bestaat uit een binnenzool die dienst doet als voetbed en steun biedt aan de voetholte en comfort dat de hele dag meegaat. De buitenzool is gemaakt van duurzaam rubber, zodat uw sandalen lang meegaan en een goede grip hebben om u van de stad naar wandeltochten te brengen.

Welke TEVA sandalen zijn het beste om te wandelen?
Als u op zoek bent naar wandelsandalen die u door lange tochten of wandelingen heen helpen, kijk dan eens naar de Teva Hurricane sandalen. Met hetzelfde comfort en dezelfde ondersteuning hebben de Teva Hurricane sandalen een extra niveau van grip via hun Rugged Durabrasion Rubber buitenzool. Deze speciaal ontworpen zool geeft u extra grip en een beetje meer veer in uw stap, waardoor ze de perfecte wandelsandalen zijn voor uw zomeravonturen.