Enovate internetmarketing
Image default
Vakantie

Motor Noordkaap, met heel veel geluk zie je het noorderlicht

Motor Noordkaap. Alle planten en bloemen waren voorzien van een geel, oranje, wit of groen kaartje. Op ieder kaartje staat de naam van de familie en ook het adres waar de bloemen of het bloemstukje moet worden bezorgd. En natuurlijk ook de titel van het liedje wat de betreffende familie graag wil horen. Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA en Jo op zijn Duitse BMW kunnen alle drie heel goed zingen. En dat geldt ook voor de vierde bezorger Bert, die met de bestelwagen op pad gaat.

Geniet volop van de lekkere Noorse visspecialiteiten

Motor Noordkaap. Bert is al vele jaren lid van het plaatselijke koor. Nou, nou, nou, wat een voorbereiding van bloemist Ad van de Bos. Ad kreeg zelfs een spontaan applaus van de vier bezorgers. Het moet gezegd worden Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA, Jo op zijn Duitse BMW  en tot slot, lest best, de vierde bezorger Bert waren flink onder de indruk van wat bloemist Ad van de Bos hier allemaal uit zijn mouw toverde. De vier bezorgers waren er zelfs een beetje stil van. Motor Noordkaap.

IJs, ijs, ijs, ijs, en nog eens ijs, zover als je kunt kijken

Motor Noordkaap. Onze vier bezorgers waren er zelfs een beetje beduusd van. Veel lof voor bloemist Ad van de Bos, voor zijn puike organisatie en presentatie. Het gaat hier om een grote, flinke winkel. Helemaal vol gezet met bloemen, bloemstukjes en planten. De vier bezorgers Bertus, Tinus, Jo en Bert beseften heel goed dat ze voor een flinke opgave stonden. Nu waren zij aan zet om deze mooie maar grote klus te klaren. Ze hadden er zin in, de mouwen werden opgestroopt en ze waren vast van plan om flink gas te geven. Motor Noordkaap.