Enovate internetmarketing
Image default
Aanbiedingen

Verkort toilet nodig? Let dan hierop!

 

Tips voor het kopen van een compact toilet

Wanneer je een verkort toilet gaat kopen moet je rekening houden met de lengte. Niet elke verkorte toiletpot is namelijk 5 centimeter korter. Een compact toilet kan namelijk ook variëren in lengte. Je denkt misschien dat één centimeter niet het verschil kan maken, maar dat kan het wel. Oriënteer je dus van te voren goed. Online kun je het beste een verkort toilet kopen, aangezien online de grootste variatie aan afmetingen bestaat.

 

Hangend of staand?

Net zoals je kunt kiezen bij het kopen van een toiletpot tussen hangend en staand, kun je dit ook bij een compact toilet. In de meeste gevallen is de beste keus de hangende compacte toilet. Dit, omdat een toiletpot vaak een schuine hoek bevat waardoor zijn frame meer naar voren komt. Dit maakt in principe vaak niet uit voor beenruimte, echter maakt dit wel uit voor het zicht. Bovendien creëer je bij een hangend toilet vaak nog ruimte onder de toilet voor bijvoorbeeld de extra wc-rollen. Zo zie je maar dat je met de aanschaf van een compact toilet toch een extra toiletruimte kan creëren.

 

Verkort toilet

Een verkort toilet voor voldoende beenruimte

De oudere huizen zijn erg in aan de dag van vandaag. Zo zijn het leuke klus-projecten en geven ze vaak meer sfeer als een nieuwbouwhuis. Echter zit er in oudere huizen vaak maar één wc. Er wordt in zulke gevallen vaak gekozen om een oude meterkast om te toveren als extra toilet. Het nadeel hiervan is echter dat de toiletruimte dan gerealiseerd moet worden in een kleine ruimte. Natuurlijk wil je niet op het toilet zitten, met je knieën tegen de deur, dus hoe los je dit op?

 

Het verkorte toilet

De makkelijkste oplossing is een verkort toilet kopen. Een verkort toilet is een compacte toiletpot die gemiddeld ongeveer 5 centimeter korter is dan de normale toiletpot. Hiermee bespaar je dus alweer een aantal cm en creëer je extra beenruimte.

 

https://www.baderie.nl/producten/toiletten