Enovate internetmarketing
Image default
Kinderen

Stoere schooltassen voor jongens

Stoere schooltassen voor jongens

Rijdt jij of je kind op een 24 inch jongensfiets om naar school te gaan? Kies dan een comfortabele tas voor school. Kies het juiste model tas, want dit kan je evenwicht tijdens het fietsen beïnvloeden. Er zijn een paar tasmodellen voor jongens. De meeste mannelijke studenten dragen rugzakken om naar school of universiteit te gaan. Dit betekent echter niet dat er geen andere tasmodellen zijn. Je kunt een crossbody tas, koerierstas bag of plunjezak dragen. Deze tassen hebben een stijlvol design. Ze zijn ook veelzijdig omdat je die tassen kunt dragen om rond te hangen. Hier is het overzicht van verschillende modellen tassen voor jongens.

Messenger bag

Een messenger bag is eigenlijk een unisex schooltas. Dit betekent dat deze tas door jongens en meisjes gedragen kan worden. Een messenger bag is ook populair als boekentas. Deze tas is niet alleen ideaal voor naar school maar ook voor je werk. Het ontwerp van deze tas is meestal groot in rechthoekige vorm. Hij is ruim genoeg om een ​​A4 studieboek of zelfs je laptop mee te nemen. Een messenger bag heeft meerdere vakken. Zo kun je gemakkelijk je spullen ordenen. Deze tas heeft een lange riem waarmee je hem over je schouder of over je lichaam kunt dragen. Het heeft ook een flap en een gespsluiting om ervoor te zorgen dat je spullen goed beschermd zijn. Je kunt ook een orbitkey nest in deze tas doen om je sleutels te bewaren.

Plunjezak

Als je functionaliteit belangrijker vindt dan stijl, kun je een plunjezak dragen. Deze tas is vrij groot met een boxy-vorm. Je kunt ook tonvormige ontwerpen vinden en het is groter dan andere schooltassen. De plunjezak heeft twee soorten banden. Hij is voorzien van 2 korte hengsels zodat je je tas met de hand kunt dragen. Het heeft ook een lange riem zodat je het over je lichaam of op je schouder kunt dragen. Meestal is deze tas gemaakt van nylon of waterdicht canvas waardoor het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Door zijn grote formaat heeft een plunjezak een grote capaciteit om al je schoolspullen mee te nemen. Daarnaast kun je ook een plunjezak meenemen voor op reis of naar de sportschool. Deze tas is ideaal om een ​​groot aantal spullen mee te nemen.

Crossbodytas

Een crossbodytas heeft een soortgelijk ontwerp als de messenger bag. Beide tassen hebben lange banden die je over je lichaam kunt dragen. De crossbodytas heeft echter een kleiner formaat. Meestal wordt deze tas vastgemaakt met een gesp of een ritssluiting. Omdat hij klein is, is de capaciteit van een crossbodytas beperkt. Je kunt er dus niet veel spullen in opbergen. In deze tas kun je alleen je notitieboekje en etui stoppen. Deze tas is ideaal als je maar één les per dag hebt. Wil je een grotere tas hebben, dan kun je kiezen voor een laptoptas. Het model van deze tas is vergelijkbaar met een crossbodytas. Het heeft een lange riem en twee korte handvatten. Een laptoptas is gemaakt van stevig materiaal om je laptop te beschermen tegen stoten. Vervolgens wordt het vastgemaakt met een envelopflap en twee gespen.