Enovate internetmarketing
Image default
Bedrijven

Snel meer instagram volgers

Je Instagram heeft een redelijk aantal volgers, maar je wilt er meer. En het liefst zo snel mogelijk ook. Dat kan op twee manieren, je kan dit organisch doen of je kunt instagram volgers kopen. Wat is het nut van meer instagram volgers te hebben? We zullen je drie strategieën leren om snel meer volgers te krijgen.

 

 

Ga aan de slag met hashtags

Hashtags zijn belangrijk om jouw berichten online meer bekijks te geven. Door het gebruik van een #hashtag kun je jouw foto categoriseren.  Zo zorg je ervoor dat jouw foto zichtbaar wordt in deze categorieën. Mensen die dan in deze categorie zoeken en kijken, komen dan jouw foto tegen. Je kan dit doen door zowel niche hashtags of populaire hashtags te gebruiken. Er zijn misschien minder mensen die zoeken op zulke hashtags, maar de mensen díe er op zoeken zijn waarschijnlijk onderdeel van je directe doelgroep.

Zorg voor interactie

Naast het regelmatig posten is het ook belangrijk dat je een relatie opbouwt met je volgers. Dat kan je doen door interactie. Dat kan je doen door andere accounts te volgen, te liken en te reageren. Verder is het belangrijk dat je ook interactie uitlokt onder jouw eigen berichten. Dat kan je doen door een call to action onder je post te zetten. Je kan dat doen door te vragen om een reactie achter te laten of om de mening van jouw volgers te vragen.

Wat verder erg goed werkt voor interactie, is een winactie. Dit is een goede strategie om bekendheid op te bouwen.

 

Jij gaat naar hen toe!

Ideaal is het natuurlijk als je een foto plaats en iedereen je direct begint te volgen. Bij grootte accounts en merken is dit wel al zo, maar als je nog moet beginnen dan zal dit niet direct zo zijn. Om dus meer volgers te krijgen moet je proactief zijn. Kijk bij je concurrenten of mede influencers en check wie hun allemaal volgen. Ga deze accounts volgen en hopelijk volgen ze je terug. Vind je dit geen goede optie? Dan kun je ook hun foto’s liken. Mensen bekijken je profiel en gaan je misschien volgen. Of reageer op hun foto’s en misschien bekijken zij en hun volgers jouw profiel wel! Soms wordt het zelfs geforceerd, dat gebeurt door bijvoorbeeld instagram volgers te kopen

 

Timing is key

Naast bovenstaande, is het tijdstip erg belangrijk. Zorg dat je het op een tijdstip plaatst wanneer de mensen online zijn. Volgens onderzoek is maandag 17:00 uur de beste tijd. Daarnaast woensdag of donderdag om 15:00 de beste dagen om te posten. Maar elke doelgroep heeft zo zijn eigen piektijden, door Instagram statistieken kun je dit meten.

 

 

https://gebruikersnamen.nl/product/instagram-volgers-kopen/