Enovate internetmarketing
Image default
Aanbiedingen

Hartelijk welkom in de wereld van het Usenet. Dit moet jij weten!

Wist je dat het internet zoals we dat vandaag de dag kennen een voorloper heeft? Deze voorloper gaat door het leven onder de naam ‘Usenet’. Een voorloper die door veel mensen juist wordt gezien als een soort opvolger. Dit komt misschien omdat het Usenet vooral vandaag de dag volop wordt gebruikt. Voordat we het internet hadden, was het Usenet eigenlijk helemaal niet zo populair. Tegenwoordig is dat dus wel anders! Dit platform wordt dag in dag uit door vele gebruikers van over de hele wereld gebruikt voor het voeren van discussies over talloze onderwerpen en het downloaden van allerlei soorten bestanden. Het is dan ook een ware kennisbank, waar jij zonder al te veel moeite en geld toegang tot kunt krijgen. Hoe je dit doet, lees je hieronder.

Ready, set, go met een abonnement van ViperNews!

Om toegang te krijgen tot de vele discussies en bestanden die het Usenet rijk is, hoef je eigenlijk niet eens zo heel veel te doen. Het enige wat je in principe hoeft te doen is een abonnement afsluiten bij een Usenet Provider. Bijvoorbeeld bij Usenet ViperNews. Sluit het abonnement af dat het beste bij jou past. Het meest basic abonnement kost je maandelijks slechts €1,79. Wanneer je voor een wat duurder abonnement kiest, krijg je een hogere downloadsnelheid. Bovendien kun je dan meer actieve verbindingen tegelijkertijd hebben. Welk abonnement het beste bij jou past, is dan ook afhankelijk van de intensiteit waarmee je gebruik wilt maken van het Usenet. Wil je zo nu en dan een enkel bestandje downloaden? Dan volstaat het basic abonnement prima. Ben je echter van plan om meerdere bestanden tegelijkertijd binnen te halen? Kies dan voor een uitgebreider abonnement.

Ik heb een Usenet abonnement, en nu?!

Bij de aanschaf van een Usenet abonnement krijg je zogenaamde Usenet-credentials. Dit zijn de gegevens waarmee je kunt inloggen bij een ‘Usenet-browser’. Nadat je bent ingelogd met je persoonlijke gegevens kun je vervolgens op zoek gaan naar nieuwsgroepen die jou aanspreken. Het is echter helaas niet mogelijk om meteen al bestanden te downloaden. Dit komt omdat de bestanden op het Usenet versleuteld zijn. Om de bestanden van het Usenet te kunnen halen, heb je een Usenet Client nodig, zoals Spotnet of NZBget nieuwsreader. Heb je een keuze kunnen maken uit de vele Usenet Clients? Dan kan het downloaden beginnen!

https://www.vipernews.com/nl/