Enovate internetmarketing
Image default
Zakelijk

Uitzendbureau software pakket aanschaffen

Op zoek naar ander werk, dan is de kans groot dat je ook bij een uitzendbureau langs bent geweest. Vaak is er dan een gesprek tussen de medewerkers van dit bureau en jou, (een werkzoekende). Er worden gegevens uitgewisseld en de betreffende persoon komt in het bestand te staan. Mocht er ergens een passende functie zijn, dan word je hiervoor benaderd. Echter om alle gegevens op te slaan en deze op elk gewenst moment weer naar voren te halen, kan best wel lastig zijn. Helemaal wanneer er geen goed systeem is waar al deze gegevens in opgeslagen zijn.  

Er is een perfect systeem op de markt waar veel bureaus heel veel belang bij hebben. Een andere naam is het CRM-systeem, Custom Relation Management. Hiermee kan op een zeer makkelijke en snelle manier door alle bestanden heen gescrold worden. Flexmeester heeft ook een CRM-systeem. Dit uitzendbureau software pakket is speciaal ontworpen voor de flexbranches. Hiermee is het makkelijk om stap voor stap gegevens van werkzoekenden en klanten in het systeem op te zoeken. Er zit hier een standaard controle ingebouwd zodat hier geen fouten in gemaakt kunnen worden.  

Diverse soorten software hier te verkrijgen 

Flexmeester heeft veel verschillende uitzendbureau softwarepakketten in het assortiment. Hier kan op een makkelijke en snelle manier gebruik van gemaakt worden. De verschillende pakketten zijn onder andere:

  • CAO
  • HRM
  • CRM
  • Facturatie en verloning

 

Al deze pakketten kunnen ervoor zorgen dat de administratie van een bedrijf vakkundig en overzichtelijk ingedeeld kunnen worden. Het werkt op deze manier niet alleen prettiger, maar het is ook een betere manier om geen fouten meer te maken. Voor meer informatie over deze software, neem contact op met Flexmeester. 

https://flexmeester.nl/uitzendsoftware/