Enovate internetmarketing
Image default
Dienstverlening

Spoedklus snel en zorgvuldig uitgevoerd

Deze zomer hebben mijn vrouw en ik een diner georganiseerd ter ere van ons twintigjarige huwelijk. We hadden grootse plannen gemaakt en een professionele kok ingehuurd om ons gezelschap van de lekkerste gerechten te voorzien. De tafel was gedekt, we zagen er op ons paasbest uit en over twee uur zouden de eerste gasten arriveren. Tot onze grote schrik viel ineens alle stroom uit. We waren ontzettend bang dat we ons diner moesten afzeggen en hebben uit paniek alle elektriciens in de omgeving gebeld. Gelukkig neemt Elektriciens Breda spoed erg serieus en stuurden zij meteen een groep medewerkers onze kant op. 

Redders in nood

Binnen tien minuten was het team gearriveerd. De elektriciens die ons kwamen helpen waren niet alleen aardig, maar ook (en bovenal) bijzonder vakkundig. Zij hebben er samen voor gezorgd dat de kok binnen een uur weer verder kon met het bereiden van ons diner. We hadden niet durven hopen dat ze het probleem zo snel opgespoord en opgelost zouden krijgen, maar dat is ze toch gelukt. Als mijn man en ik op dat moment terugkijken, noemen we ze altijd onze redders in nood. De avond had namelijk zomaar heel anders kunnen aflopen!  

Beste avond ooit

De viering van ons twintigjarige huwelijk had niet beter kunnen slagen! Juist door alle stress die eraan voorafging, hebben wij tijdens het diner extra kunnen genieten van alle gezelligheid en het lekkere eten. Niemand aan tafel zou verwachten dat we twee uur voor aanvang nog met de handen in het haar zaten omdat overal in het huis de elektriciteit was uitgevallen. Na die dag hebben wij gelukkig nooit meer een dergelijk probleem ervaren. Mocht er in de toekomst weer iets voorvallen op het gebied van elektra, dan zouden wij dit bedrijf zeker nog een keer inschakelen. Het is een fijne organisatie met echte vakmensen!