Enovate internetmarketing
Image default
Woningen

Schuiframen vervangen

 

Aluminium trapleuningen.

Het bedrijf biedt trapleuningen van geanodiseerd aluminium voor buiten- en binnentrappen. Het is een moderne en stijlvolle oplossing, goedkoop, robuust en duurzaam.

Voordelen van aluminium trapleuningen
Het zal veel tijd kosten om alle voordelen van aluminium omhullende constructies op te sommen, maar de belangrijkste voordelen moeten worden vermeld.

✔ weerstand tegen natuurlijke verschijnselen (neerslag, temperatuurveranderingen, ultraviolette straling), weerstand tegen slijtage, mechanische belasting, agressieve huishoudelijke chemicaliën;
✔ esthetische aantrekkingskracht: u kunt de reling van trappen in elke tint bestellen uit de RAL-catalogus en het schilderen gebeurt zowel met een gepolijste als een spiegelmethode. In het eerste geval krijg je een mat oppervlak van de reling, in het tweede – een gespiegelde. Bovendien kunnen aluminium hekken worden gecombineerd met glas of triplex, waardoor een harmonieus geheel ontstaat in het interieur of exterieur;
✔ lage kosten van trapleuningen van aluminium: ze kosten een orde van grootte goedkoper dan hout, staal of gietijzer;
✔ eenvoud en variabiliteit van installatie: dergelijke constructies kunnen met ankerbouten in de vloer worden geïnstalleerd en met speciale muurbevestigingen in de muur. Als de trap zelf smal is, kan de reling buiten de trap worden geïnstalleerd. Als u over bepaalde vaardigheden beschikt, kost het plaatsen van een traphekwerk wat tijd en een minimum aan inspanning;
✔ gemakkelijk schoon te maken: leuningen en balusters van aluminium zijn gemakkelijk schoon te maken zonder het gebruik van speciale producten, en de geverfde oppervlakken zijn niet onderhevig aan slijtage, daarom hoeven ze niet vaak te worden geverfd.
Bedrijf: lucratieve aanbiedingen
Ons bedrijf biedt praktische en hoogwaardige trapleuningen in chalets, ruime appartementen en herenhuizen, in organisaties en instellingen, winkelcentra, restaurants en andere openbare plaatsen, dergelijke hekken zullen passend en functioneel zijn.

Aluminium trapleuningen.
De uiteindelijke prijs van trapleuningen hangt af van de ontwerpkenmerken, de complexiteit van de technologie en de hoeveelheid materiaal die wordt gebruikt.
Om de exacte kosten van het vervaardigen en installeren van trapleuningen bij uw instelling te weten, moet u telefonisch contact opnemen met onze specialisten of contact opnemen met het dichtstbijzijnde verkoopkantoor.

Afhankelijk van de ontwerpkenmerken van de trap zelf en de omgeving, stellen we voor om trapleuningen voor panelen te kiezen en te kopen – van gegolfde aluminiumplaten of traliewerk – met verticale balusters. De eerste ziet er steviger en solide uit, de tweede – sierlijker en verfijnder.

Het is vermeldenswaard dat de lijst met onze diensten naast verkoop ook de installatie van traphekjes omvat: als u niet klaar bent om dergelijk werk alleen aan te pakken, kunt u altijd een beroep doen op onze professionele vakmensen.

Schuiframen vervangen

Goedkoop Ramen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0142-ramen-en-deuren-oost-vlaanderen.html