Enovate internetmarketing
Image default
Auto's en Motoren

Nieuwe motorhelm kopen?

Is uw motorhelm aan vervanging toe? Dan is het tijd om een nieuwe te kopen. Het is voor uw veiligheid van groot belang om hier op tijd bij te zijn (in de volgende paragrafen leest u waarom). Maar waar kunt u nou het beste een motorhelm kopen, en voor welke soort gaat u dan? Belangrijke vragen, waar u waarschijnlijk antwoord op wilt hebben voordat u tot de aankoop overgaat.

Motorhelm kopen voor ervaren rijders

Ook als ervaren rijder kan het voorkomen dat u nog wel wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste helm. Gelukkig is daar Van de Kuinder Motoren in Hilversum, waar ervaren werknemers voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. De experts weten precies welk merk en welke soort helm het beste bij u past en welke grootte u nodig heeft. De pasvorm van de helm is namelijk erg belangrijk, want een te grote of juist te kleine helm kan vervelende situaties opleveren. Wanneer u vragen over andere benodigdheden voor uw motor heeft kunt ook bij Van de Kuinder terecht, evenals voor een reparatie aan uw motor of het tijdelijk huren van een ander exemplaar.

Ontdek de voordelen van een nieuwe motorhelm

Na intensief gebruik is het belangrijk om op een gegeven moment een nieuwe motorhelm te kopen. Een helm kan namelijk van binnen beschadigd zijn, terwijl er van buiten helemaal niets aan de hand lijkt te zijn. Doordat er binnen in de helm verschillende lagen zitten die samen voor de beste bescherming zorgen, is het van belang dat deze lagen in tact blijven. Door eventuele klappen die de helm ooit heeft gehad, kan de demping en werking verminderd zijn waardoor de helm u bij een nieuwe val minder kan beschermen. Precies om deze reden raden veel experts ook af om een motorhelm tweedehands te kopen. 

https://www.vandekuinder.nl/