Enovate internetmarketing
Image default
Dienstverlening

Schadevergoeding na een ongeval op transparante wijze behandeld

Bij schadevergoeding na een ongeval is het belangrijk om de juiste partij aan het jasje te trekken. U wilt er namelijk van verzekerd zijn dat uw belangen goed behartigd worden. Een verzekeringsmaatschappij is in theorie de juiste instantie om te benaderen, maar het kan voelen of u tegen een dichte deur aanloopt. Verzekeraars staan er niet altijd om te springen om geld uit te keren, en weten waar u recht op heeft? Dat is een verhaal apart. Daarom is het goed om extra hulp in te schakelen. Het Letselteam springt in de bres bij schadevergoeding na een ongeval.

Het Letselteam helpt op unieke wijze door heel Nederland

Bij het Letselteam zijn diverse letselschadebureaus aangesloten, die over het hele land verspreid zijn. Samen helpen zij nu al meer dan 20% van de letselschadeslachtoffers, op transparante wijze. Of u nu op zoek bent naar een specialist in Groningen of een bureau in Rotterdam, het Letselteam helpt bij schadevergoeding na een ongeval. Doordat de aangesloten specialisten dezelfde werkwijze hanteren weet u precies waar u aan toe bent. Allen maken gebruik van iLetsel, de ultieme aanpak voor het behandelen en regelen van letselschade. Bovendien wordt ruim de tijd genomen voor uw zaak.

Dit is de werkwijze van alle aangesloten specialisten

Bij schadevergoeding na een ongeval wordt gestart met het inplannen van een intakegesprek, waarbij alle benodigde gegevens verzameld worden. Wat is er gebeurd? Welk letsel heeft u opgelopen? Wat is de schade? Op basis hiervan wordt de schadevergoeding berekend. Vervolgens wordt de benodigde medische informatie door u verstrekt, waarna een medisch adviseur wordt ingeschakeld. Alle informatie wordt in een dossier verzameld, dat online beschikbaar is. Zo zorgt het Letselteam voor transparantie en duidelijke communicatie. Vragen kunt u tevens op deze online manier veilig en snel stellen. Uiteraard zijn alle specialisten ook via telefoon of e-mail bereikbaar.

https://letselteam.com/