Enovate internetmarketing
Image default
Groothandel

Investeer in onthardingszout en u merkt direct verschil

Als u veel problemen ondervindt met kalk in uw water, dan kan onthardingszout van H. van Namen B.V. een grote oplossing bieden. Dit zout zorgt ervoor dat calcium en magnesium uit uw water gefilterd worden en zich dus niet meer kunnen vestigen in uw waterleidingen, op uw verwarmingselementen en op uw tegels. U herkent onthardingszout omdat het geleverd wordt in grote korrels of blokken. Zo kan het niet klonteren en kan het niet aankoeken. Dat zijn ook de belangrijkste redenen dat keukenzout geen alternatieve optie is. Vanaf het moment dat u zacht water heeft, merkt u direct verschil. En op de lange termijn zijn de voordelen erg aantrekkelijk.

Aanslag verdwijnt

Kalk in het water veroorzaakt kalkaanslag bij warme temperaturen. Daarom treft u dit altijd aan op de verwarmingselementen in uw wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Het vormt zich ook aan de binnenkant van uw waterleidingen en op uw vaat in de vaatwasser. Door onthardingszout toe te voegen en uw water zacht te maken verdwijnt kalkaanslag. Op plekken waar dit al aanwezig is, zal het in de loop van de tijd vanzelf verdwijnen. Zonder kalkaanslag raken uw leidingen niet verstopt, verbruiken uw apparaten minder stroom en doet u er langer mee. Kalkaanslag is eigenlijk nergens goed voor en erg gemakkelijk op te lossen.

Andere voordelen

De afwezigheid van kalk in uw water heeft ook andere voordelen. Zo heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig en kunt u het gebruik daarvan halveren. Hetzelfde geldt voor (af)wasmiddel, shampoo en zeep. De afwasmachine zorgt voor een glanzende vaat en de tegels in uw badkamer zijn net zo glanzend en streeploos. Ramen drogen streeploos op na het lappen en hetzelfde geldt voor uw auto. Als laatste merkt u zelf dat uw haren en huid veel minder droog zijn en dat problemen zelfs verminderen. Gebruik zacht water en onthardingszout in uw bedrijf of huishouden en u wilt vast nooit meer terug.

https://www.vannamen.nl/