Enovate internetmarketing
Image default
Groothandel

Gebruik magneetband zelfklevend voor het eenvoudig bevestigen van metaal

Magneetband zelfklevend is het ideale materiaal om metalen voorwerpen met een relatief laag gewicht gemakkelijk te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan prijskaartjes in een winkel of tekstbordjes bij items in een museum. Het grote voordeel is dat u er niet voor hoeft te boren of schroeven. U plakt simpel een stripje zelfklevend magneetband op de gewenste plek en kunt er direct een metalen plaatje ophangen. Het tape is voorzien van een strip, die u verwijdert om de klevende zijde bloot te leggen voor het bevestigen. U kunt precies de gewenste lengte afknippen. Magneetband is leverbaar voor bevestiging op verschillende soorten ondergrond.

Magneetband voor professionele toepassingen

Zaken met plakband bevestigen, is een optie maar het oogt niet heel erg professioneel. Wanneer u magneetband zelfklevend gebruikt, ziet het er een stuk beter uit. Bovendien loopt u het risico dat plakband loslaat. Zelfklevend magneetband heeft een groter draagvermogen en kunt u op tientallen manieren en plaatsen bevestigen. Let erop dat u op magneetband geen magneten kunt plaatsen. Voor het ophangen van een voorwerp met een magneet gebruikt u metaalband. Ook dit is op rollen verkrijgbaar bij De Markeringshop en werkt hetzelfde als magneetband. Let erop dat u magneetband zorgvuldig opbergt, om te voorkomen dat het magnetisch vermogen verloren gaat. Informatie hierover is te vinden op de website.

 

Bestel eenvoudig bij deze ruim gesorteerde webwinkel

Bij De Markeringshop vindt u niet alleen magneetband zelfklevend. Zij hebben een zeer ruim assortiment artikelen waarmee u kunt duiden en markeren. Denk aan handig en duidelijk gekleurd tape om looproutes aan te geven of om een wachtstreep te markeren, zodat mensen afstand houden. Bekijk het complete assortiment in de webshop en plaats direct uw bestelling. Met al uw vragen kunt u uiteraard terecht bij de klantenservice. Zij kunnen u adviseren als u niet precies weet welk product voor uw situatie de beste keuze is of wanneer u het door u gezochte artikel niet kunt vinden.

 

 

https://www.demarkeringshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontdek de voordelen van kleine zwenkwieltjes

Eenvoudig en snel een Arduino Uno board kopen

De beste keuze voor een Christelijke boekhandel online