Enovate internetmarketing
Image default
Dienstverlening

Geef uw interieur een upgrade met Spaanse Douglas Jones tegels

Wist u dat u in Dordrecht (Zuid-Holland) heel mooie tegels uit Spanje kunt kopen? Fravo Tegels is een tegelzaak én selected dealer van Douglas Jones tegels. Deze tegels hebben een zeer exclusieve uitstraling, waardoor uw interieur luxueus oogt als u de tegels gebruikt voor uw vloeren en wanden. De tegels legt u zelf op de vloer, of u schakelt een expert van deze winkel in. Die haalt de oude vloer eruit en haalt de oude lagen van uw muur en zorgt ervoor dat de tegels heel vakkundig worden aangebracht. Zo weet u zeker dat de tegels goed liggen of op de muur zitten en heeft u hier geen omkijken naar.

Er zijn vele goedlopende series waaruit u tegels kunt kiezen

Douglas Jones tegels komen in vele series op gebied van muur- en vloertegels. Iedere serie bestaat uit tegels met verschillende reliëfs en kleuren en deze tegels koopt u gemakkelijk in Dordrecht. In de showroom bent u iedere werkdag en zaterdag welkom. De medewerkers van Fravo Tegels horen graag wat uw wensen zijn en of u op zoek bent naar tegels voor de wanden en/of vloeren. Vervolgens gaan zij op zoek naar de tegels die passen bij uw smaak. Ook vraagt u gemakkelijk een offerte aan in de showroom, zodat u weet wat de hoogte is van de investering die u wilt doen.

Ga langs bij de showroom en kies voor exclusiviteit

Bezoek de showroom in Dordrecht en bekijk de tegels waar u interesse in heeft. Met de Douglas Jones tegels zorgt u voor een luxueuzere en exclusieve uitstraling in uw woning. Uiteraard zijn de tegels ook geschikt in bedrijfspanden. Neem contact op met de klantenservice van deze tegelzaak als u vragen heeft over de tegels of breng een bezoek aan de showroom. De medewerkers staan u graag te woord en helpen u aan de tegels die u wenst.