Enovate internetmarketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Een Cito training in Etten-Leur voor beelddenkende kinderen volgen

Als ouder wilt u dat uw kind in de situatie is om de Cito toets zo optimaal mogelijk te maken. Dit is toch de toets die het niveau van uw kind bepaalt en die gebruikt wordt om hem of haar naar de juiste middelbare school te sturen. U wilt natuurlijk een realistisch resultaat, zodat uw zoon of dochter juist onderwezen gaat worden. Helaas is het voor sommige kinderen onmogelijk om deze toets goed te maken zonder daar de juiste begeleiding bij te krijgen. Dat is dan ook precies waarom Limattivo de Cito Training in Etten-Leur heeft ontwikkeld. Deze training is een redmiddel voor kinderen die steun nodig hebben bij het maken van de belangrijke Cito toets.

Een toets ontwikkeld voor beelddenkende kinderen

De Cito training in Etten-Leur is genaamd ‘Cito in Beeld’ en is door Tineke Verdoes van Limattivo specifiek ontwikkeld voor beelddenkende kinderen in groep 7 en 8. Kinderen met een vorm van autisme, met dyslexie, met ADHD, hooggevoelige kinderen en kinderen met leerproblemen hebben er baat bij. Zij ervaren vaak gevoelens van twijfel, faalangst en stress en vinden het daardoor moeilijk om vragen correct te interpreteren. Met deze Cito training in Etten-Leur krijgen ze de begeleiding die ze verdienen en nodig hebben om weer wat zelfvertrouwen terug te krijgen. Zo worden ze optimaal voorbereid om de toets.

Geef uw kind op voor deze training

Het doel van de Cito training in Etten-Leur is ontwikkeld om faalangst, stress en twijfel te verminderen. Het zelfvertrouwen dat uw kind daarvan krijgt is niet alleen voordelig voor de Cito toets zelf. Uw kind leert begrijpend lezen, vragen gestructureerd te benaderen en om te gaan met tijdsdruk. Daar zal hij of zij het hele leven baat bij hebben. Daarbij is zekerheid natuurlijk altijd een emotie die goed doet. Van Cito in Beeld krijgt uw kind zelfvertrouwen voor de Cito toets, maar ook voor al het andere wat hij of zij in het dagelijks leven voor de kiezen krijgt.

https://limattivo-inhetbrein.nl/