Enovate internetmarketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit bedrijf is de expert in het leggen van alle soorten vloeren

Wilt u een goedkope cementdekvloer of smeervloer aan laten leggen? Dan kunt u terecht bij Multi Vloeren Brabant. Aangezien het bedrijf zelf overal voor zorgt, heeft u weinig kosten. Zo zorgt het bedrijf voor zand en cement, waardoor u niet zelf een dure vrachtwagen met zand hoeft te bestellen. Het enige wat dit bedrijf van u vraagt, is wat water uit de kraan. Verder hoeft u nergens meer naar om te kijken als de monteurs een cementdekvloer of smeervloer leggen.

Wat doet het bedrijf?

Bij deze specialist uit het Brabantse Boekel kunt u voor verschillende diensten terecht. Zoals hierboven genoemd, is het bedrijf er om cementdekvloeren en smeervloeren te leggen, maar het biedt nog veel meer. Het bedrijf kan ook verwarmingen inzetten in de vloer. Bovendien zorgt Multi Vloeren Brabant voor de gehele afwerking van de vloer. Met alle liefde legt het bedrijf tegels aan. Daarbij biedt het als een van de weinige bedrijven ook de mogelijkheid om natuursteenvloeren aan te leggen.

Betrokkenheid

Het bedrijf staat vooral bekend om zijn betrokkenheid. Het team hecht enorm veel waarde aan een intensieve communicatie met de klanten. Het bedrijf vindt het belangrijk dat alles duidelijk is voor de klanten, voordat het begint de cementdekvloer of smeervloer te leggen. Deze specialist is niet alleen erg betrokken bij zijn klanten, maar ook bij het personeel. Aangezien het team erg klein is, wordt iedereen gezien. Bovendien is het bedrijf een leerschool voor jonge monteurs, die alle kneepjes van het vak aangeleerd krijgen.

De service

Dit bedrijf biedt iedereen de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze is geheel kosteloos en binnen één dag kunt u de offerte al ontvangen in uw mail. Als u vragen of opmerkingen heeft, wees dan niet bang deze te stellen of te delen. Bovendien krijgt u ook de mogelijkheid om uw wensen aan te geven. Het team staat dag en nacht voor u klaar en beantwoordt uw vragen met plezier.