Enovate internetmarketing
Image default
Dienstverlening

Aan de slag met Oracle Peoplesoft performance monitoring? Lees dit eerst.

Oracle Peoplesoft is een van de meest gebruikte ERP-systeem. Het is echter ook een complex systeem. Veel gehoorde klachten zijn bijvoorbeeld de zeer wisselende performance. Voor veel bedrijven is het systeem echter een soort blackbox en weet men niet altijd waar mogelijke knelpunten zich bevinden. Veelal is dit in de IT-infrastructuur van het bedrijf. Is dit allemaal heel herkenbaar? Lees dan snel verder. Er is namelijk een simpele oplossing die via overzichtelijke dashboards realtime de performance van jullie Peoplesoft systeem in beeld brengt.

 

Veel gehoorde problemen met Peoplesoft

Peoplesoft wordt in veel grote organisaties gebruikt. Al deze organisaties hebben stuk voor stuk zeer complexe en uiteenlopende IT-landschappen. Er zijn meestal veel koppelingen met allerlei subsystemen van verschillende afdelingen binnen de organisatie. Daarbij komt in veel gevallen ook nog eens kijken dat deze afdelingen niet van elkaar hoe en welke wijze zij het systeem gebruiken. Processen zijn veelal niet transparant en op elkaar afgestemd.

Je mag natuurlijk van een dergelijk systeem als Peoplesoft verwachten, dat het hierop is berekend. Toch komt het maar al te vaak voor dat gebruikers klachten hebben over de wisselende performance van het systeem. Zeker in situaties zoals einde-maand-verwerkingen waarbij er veel gebruikers tegelijkertijd veel mutaties door willen voeren. Door gebrek aan kennis, maar ook aan transparantie in processen weet men in de meeste gevallen niet waardoor de problemen nu precies worden veroorzaakt.

 

Oplossing van Tuuring

Heeft jouw organisatie ook dergelijke problemen? Tuuring heeft de perfecte oplossing in de vorm van Oracle Peoplesoft performance monitoring voor enterprise omgevingen. Deze geavanceerde oplossing bevat verschillende connectoren die allerlei data verzamelen van de verschillende applicaties. Dit kunnen traditionele on-premise toepassingen zijn, maar ook moderne cloudapplicaties.

Door al deze data van de diverse applicaties te combineren en te normaliseren kan het systeem van Tuuring een geïntegreerd overzicht van alle applicatieve ketens geven. Hierdoor kunnen er dus heel snel analyses worden gemaakt en problemen worden achterhaald. Vaak zelfs nog voordat gebruikers hinder van deze problemen ondervinden, kunnen ze al zijn opgelost. Dit zal de gebruikerstevredenheid van Peoplesoft dan ook zeer ten goede komen.

Performance Insights geeft inzicht in welke systemen er allemaal impact hebben op Peoplesoft. Zo wordt het voor afdelingen ook inzichtelijk op welke wijze zij allemaal gebruik maken van het systeem. Hierdoor kunnen processen beter op elkaar worden afgestemd en zal de overall performance van het systeem en daarmee van de organisatie op een gecontroleerde manier worden verbeterd.

Een ander belangrijk voordeel van het Tuuring platform is dat door het monitoren en continu berekenen van de performance statistieken, het systeem ook een perfecte ondersteuning geeft als het gaat om besluitvorming rondom investeringen in de infrastructuur. Hierbij kan je denken aan projecten zoals bijvoorbeeld een migratie naar de Cloud of hardware vervangingstrajecten.

Werkt je in jouw organisatie ook met Peoplesoft en ontvang je veel klachten met betrekking tot performance issues? Tuuring kan je helpen om de performance van jullie systeem en infrastructuur weer onder controle te krijgen en te houden.

 

https://tuuring.com/