Enovate internetmarketing
Image default
Dienstverlening

Uw huis aantrekkelijk gepresenteerd door de makelaar in Delft

Als u uw huis gaat verkopen dan is de presentatie erg belangrijk. Met goede foto’s en een aantrekkelijke omschrijving is de kans groot dat er zich snel geïnteresseerden melden. De makelaar in Delft kan u hierbij helpen. Hij taxeert de woning voor u en bepaalt op die manier samen met u de vraagprijs. Ook wordt een ondergrens afgesproken, omdat in sommige gevallen de vraagprijs niet wordt gehaald. De makelaar is aanwezig bij bezichtigingen, die hoeft u als eigenaar niet zelf te doen. Als er een bod wordt gedaan op uw woning dan wordt u daar direct over op de hoogte gesteld. U kunt met de makelaar ook een ‘bieden vanaf’ prijs afspreken om te lage biedingen te voorkomen.

Begeleiding van het verkooptraject

Als u een bod heeft geaccepteerd wordt er door de makelaar in Delft een voorlopig koopcontract opgeteld. Dit wordt door koper en verkoper ondertekend. Hierin is altijd een wettelijke bedenktijd van 3 dagen opgenomen en een clausule dat als de koper alsnog afziet van de koop er een boete van 10% van de verkoopprijs verschuldigd is. Soms wordt ook het voorbehoud van financiering gemaakt. Als de voorwaarden voor verkoop in orde zijn dan stuurt de makelaar de stukken naar de door de koper gekozen notaris en kan de overdracht plaatsvinden.

Kies een ervaren makelaar in regio Delft

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige makelaar in Delft? Neem dan contact op met V&W Makelaars in Delft. Zij kunnen de verkoop van uw huis perfect begeleiden. Alle administratieve zaken worden u uit handen genomen. In de meeste gevallen is een huis snel verkocht en kunt u zich richten op de toekomst in een nieuw koophuis of met de besteding van de opbrengst. Meer informatie over V&W Makelaars in Delft vindt u op de website. Hier staan uiteraard ook de contactgegevens.